Avio karte i kako izabrati najbolje?

Avio karte možete kupiti kod nas i biti sigurni da će vaše putovanje biti podržano sa naše strane od početka do kraja. Početak putovanja je trenutak kada dobijete ideju da biste negde otputovali i tada nam se obratite da pronađemo najpovoljniju opciju za vaše avio karte. S obzirom da se Jumbo Travel već dugi niz godina trudi da ima povoljne cene sa jedne strane i kvalitetnu uslugu sa druge strane pronašli ste idealno mesto gde možete kupiti vaše avio karte. Naš cilj je da pružimo najkvalitetniju uslugu, a cene u avio prevozu su stalno promenljive i nekad se može desiti da nismo najjeftiniji za određenu destinaciju.

Ukoliko se desi da na drugom mestu pronađete povoljniju opciju molimo vas da nas obavestite da učinimo nešto više i pronađemo vam avio karte po istim ili boljim uslovima.

Avio karte na rate bez kamate. Sve ponude avio karata na jednom mestu, u Jumbo Travel-u

Avio karte na rate bez kamate. Sve ponude avio karata na jednom mestu, u Jumbo Travel-u

Kada nabavljate avio karte treba da znate da je u pozadini jedna velika svetska berza avio karata u kojoj se sve avio kompanije takmiče za iste putnike. To takmičenje može da bude u ceni, kvalitetu usluge, dodatnim pogodnostima kao što su besplatan prtljag, sakupljanje milja i sl. a vi, putnici ste u prilici da izaberete opciju koja vam najviše odgovara. Ne odgovaraju svima sve opcije ali u poslednje vreme je cena jedan od ključnih faktora za odlučivanje prilikom kupovine avio karte.

Kompanije koje imaju lošije veze ili duže vreme putovanja često nude povoljnije cene i time to kompenzuju a najbolja cena pobedi.

Avio karte možete rezervisati na više načina:

  • Online pretragom uz pomoć formulara za avio karte na ovoj stranici
  • Slanjem upita na www.jumbo.rs/pitajte-nas  
  • Pozivanjem našeg stručnjaka za avio karte na +381 11 303 88 77
  • Slanjem e-mail poruke na avio-karte@jumbo.rs
  • Dolaskom u poslovnice Jumbo Travel-a – Beograd – Brankova 28, Beogradska 33, Novi Beograd – Antifašističke borbe 14

Rezervacija je besplatna i moguće je napraviti je u svakom trenutku. Svaka rezervacija ima svoj rok za kupovinu u kome treba da se odlučite da li želite da kupite tu avio kartu ili ne. U međuvremenu možete menjati rezervaciju za druge opcije, datume, vremena, avio kompanije i cene a mi to sve radimo besplatno i u cilju pronalaženja najbolje opcije koja vama odgovara.

Kada se odlučite i obavite kupovinu nastaje ugovorni odnos između avio kompanije i Vas, a posredstvom nas. Od tog trenutka sve promene rezervacije se rade po uslovima avio kompanije a što su karte jeftinije to su uslovi promena i otkazivanja rigorozniji.

Uslovi plaćanja su povoljni i navedeni su na stranici  Načini plaćanja

Ukoliko imate nedoumica oko online plaćanja pogledajte članak na Wikipedia

Posetite i naš sajt www.aviokarte-online.com za dodatne informacije.

Kupovinom avio karte kod nas imate mogućnost prevoza na aerodrom po ceni od samo 1000 dinara povratni transfer po putniku.

Od sada avio karte možete kombinovati sa voznim kartama u DB Bahn mreži u svim zemljama Evrope.

Da biste se upoznali sa redom letenja avio kompanija pogledajte aktuelan red letenja