Najam vozila sa vozačem – Jumbo usluga

U Jumbo Drive-u možete iznajmitii vozilo sa vozačem za prevoz na relaciji po želji.

Pozovite odmah da dobijete cenu prevoza. 

0653035588  0653032266

poziv/sms/viber/whatsapp/telegram

Pozovite odmah da dobijete cenu prevoza. 

0113038877 opcija 3 – najam vozila

drive@jumbo.rs

Aktuelne ponude prevozaPonude su sa polaskom iz Beograda, uključeni su sledeći troškovi: najam vozila sa vozačem, gorivo, putarine*,parking u Srbiji do 2h, PDV od 10% u Srbiji, osiguranje putnika i vozila, WiFi internet u vozilu, sedišta za bebe i decu, prevoz prtljaga, čekanje sa tablom na aerodromu, sakupljanje i prevoz putnika sa/na više adresa, čekanje na adresi.

Prevoz vršimo i iz drugih mesta u Srbiji, pošaljite upit i dobićete ponudu. Cene će biti uvećane za troškove dolaska.

Prevoz putnika na poslovni sastanak

Vršimo prevoz putnika na poslovne sastanke u zemlji i inostranstvu po ugovorenom planu vožnje. Vršimo prevoz poslovnih grupa na ručkove i večere, čekamo i vraćamo grupu do adrese.

Prevoz sportskih grupa

Obavljamo prevoz sportskih grupa na utakmice i treninge kako u zemlji tako i u inostranstvu. Ispunjavamo sve specifične zahteve u zavisnosti od potreba grupe.

Prevoz za potrebe svadbe

Vršimo prevoz svatova po utvrđenom planu. Čekamo svatove na adresi, vršimo prevoz do Crkve i dalje u restoran. Vraćamo svatove posle svadbe na određenu adresu.

Prevoz dece

Svako dete koje se prevozi u vozilima mora imati sedište propisano zakonom. Obavezno prijavite prevoz dece pre vožnje da bismo obezbedili da sedišta za decu bude u vozilu.

Prevoz putnika sa posebnim potrebama

Molimo vas da najavite najam vozila za prevoz putnika sa posebnim potrebama kako bismo obezbedili adekvatno vozilo.

Stalni prevoz zaposlenih

Postoji mogućnost prevoza zaposlenih od utvrđenih punktova u gradu do posla u Beogradu ili nekom drugom gradu, po nalogu poslodavca.

Prevoz prtljaga

Sva vozila poseduju tovarni prostor za prevoz prtljaga putnika. Obavezno naglasite količinu i gabarite prtljaga da bismo mogli da planiramo.

Posedujemo prikolicu za prevoz prtljaga koja se može zakačiti na vozila Mercedes Sprinter za prevoz do 20 putnika.

Dimenzije prikolice su: D 207, V 136 i Š 112

Wifi

Tokom vožnje u Srbiji obezbeđen je internet u vozilima.

Dozvole i standardi

Posedujemo sve vrste dozvola za domaći i međunarodni prevoz putnika u vanlinijskom saobraćaju. Vodimo računa o standardima za bezbedan i kvalitetan prevoz putnika. Stalno obnavljamo vozni park i podižemo standarde za bolji i kvalitetniji prevoz putnika.

Dodatne usluge

Ukoliko se tokom trajanja vožnje pojavi potreba za dodatnim vožnjama, prolaskom kroz tunele, mostove i trajekte, korišćenje parkinga i ulazak vozilom na mesta koja se naplaćuju, a nisu bili najavljeni, ovakve usluge mogu biti naplaćene dodatno.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama