Evropski gradovi

Individualna putovanja u evropske gradove pružaju vam mogućnost da sami kreirate svoje vikend putovanje. Sami odaberite destinaciju, budžet, termine polaska i povratka i vaše putovanje može da počne.

Individualna putovanja u evropske gradove

U Jumbo Travelu imate mogućnost da sami sebi napravite aranžman. Gde želite da putujete, koliko će trajati vaše putovanje i koliko ste novca spremni da uložite zavisi isključivo od vas.

Možemo vam preporučiti posetu atraktivnih evropskih gradova


I MNOGI, MNOGI DRUGI…

U mogućnosti smo da Vam ponudimo hotele iz nekih od poznatijih lanaca kao što su Marriot, Hilton, Ibis, Holiday Inn itd. Takođe u ponudi su i manje poznati lanci hotela i mali porodični hoteli.

Grupna putovanja

Grupna putovanja u evropske gradove omogućavaju vam da u društvu i sa vodičem obilazite atraktivne gradove Evrope. Ostavite svakodnevne brige i stres i već ovog vikenda steknite nova poznanstva širom Evrope. Za grupe veće od 10 osoba, pošaljite nam upit.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tri najjednostavnija načina:

  • u Jumbo Travel poslovnici u ulici Brankova 28 u Beogradu.
  • pozivom na 011/303 88 77
  • slanjem upita na putovanja@jumbo.rs

Načini plaćanja

  • avio karte na 8 rata bez kamate
  • hotelski smeštaj na 8 rata bez kamate
  • čekovi građana, platne kartice banaka

Kontaktirajte nas

Svratite do naše Jumbo poslovnice u Brankovoj 28 i već danas obezbedite svoja Individualna putovanja u neki od evropskih gradova za naredni vikend. Naši stručni iskusni agenti stoje vam na raspolaganju!