Letovanje sa plavim slonom

Dobrodošli! Vaše letovanje počinje ovde,a mi to radimo malo drugačije.

Letovanje koje kreirate sami, u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima, jeste pravo letovanje za pamćenje.

Vi ćete nam reći šta želite i koliko možete a naše je da odgovarajuće ponude iznesemo pred Vas!

Kako kreiramo ponudu po Vašem zahtevu nemamo gotove ponude za letovanje već samo predloge za hotelski smeštaj.Grčka je najzastupljenija ponuda ali će nam biti zadovoljstvo da prema Vašem zahtevu kreiramo ponudu  za letovanje u Španiji, Turskoj, Kipru, Malti, Italiji i u svim ostalim zemljama Sveta.

Letovanje sa plavim slonom

Letovanje sa plavim slonom je drugačije

 

Grčka je jedna od najpopularnijih i najtraženijih zemalja Mediterana, njene očaravajuće plaže, blistavo more i duga topla leta, privlače milione turista svake godine, iako ova fascinantna zemlja ima mnogo više da ponudi osim same činjenice da se nalazi na Mediteranu.
Kolevka je prve evropske velike civilizacije, i njena arheološka nalazišta rasuta širom cele zemlje imaju isto tako veliki značaj kao i velike Piramide u Egiptu ili nalazišta Asteka u Južnoj Americi.
Gde god da krenete, dočekaće vas bujan i zarazan šarm grčke kulture.

Grčka nudi sve za svakoga! Porodične rizorte, skrivene zalive i plaže za romantičare, nebrojene sportske vodene aktivnosti za adrenalinske entuzijaste, prelepe predele za ljubitelje prirode, obilje mirisa i ukusa za gastronome,luksuzna za izbirljive i skromna za one na budžetu,…


Pronađite ponude smeštaja za letovanje na sledećim linkovima

Halkidiki je još uvek najpopularnije odredište naših turista i svakako ne nezasluženo. Mnogi bi ovo poluostrvo nazvali i kraljicom svih letovanja. Mnogi od nas svoje najlepše uspomene sa letovanja nose upravo sa Halkidikia. Poluostrvo se deli na 3 dela (prsta), a oni dalje na manje oblasti, i za koji god deo se odlučite, zasigurno nećete pogrešiti :

Krf   –  Sidari

Epir  –  Preveza

Olimpijska regija  – Litohoro   Platamon  Leptokarija

 

Prednosti letovanja preko nas su:

  • polasci svakog dana
  • plaćanje na rate bez kamate
  • posvećujemo vam punu pažnju da budete zadovoljni sa ponudom
  • cene koje se razlikuju, proverite koliko
  • veliki izbor hotela i veliki raspoloživ kapacitet
  • poklon svakom kupcu
  • puna podrška tokom boravka na destinaciji

Pogledajte i preporuke turističke inspekcije u vezi žalbi na letovanje koje nije proteklo onako kako ste dogovorili sa agencijom.