Destinacija za letovanje: Turska

Turska je destinacija koju morate posetiti. Razloga da izabetere Tursku za letovanje je mnogo.Morska obala duga preko 7000km, sa čistim, peščanim plažama učiniće vaše letovanje nezaboravnim. Turska izlazi na Egejsko, Sredozemno i Crno more, ali se najlepsa letovališta nalaze na obalama Egejskog i Sredozemnog mora odnosno na Egejskoj i Antalijskoj regiji.

Bodrum je popularno tursko letovalište na obali Egejskog mora i luka u provinciji Mugla. Nalazi se na poluostrvu Bodrum, u blizini severozapadnog ulaza u zaliv Gekova, nasuprot grčkog ostrva Kos. Danas je poznati turistički i jahting centar.
Grad je vrlo popularno turističko odredište zbog svoje živopisne obale i živog noćnog života. Svake godine Bodrum poseti nekoliko stotina hiljada turista.

Antalija je grad smešten na jugozapadnoj mediteranskoj obali Turske. Glavni je grad pokrajine Antalija. Ima mediteransku klimu i zaista je rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci, a ostali meseci se mogu iskoristiti za uživanje u moru i sunčanju pa čak i malo hrabriji mogu da iskoriste za kupanje.
Danas je najvažnije tursko letovalište, koje privlači pesnike, pevače, umetnike i turiste.

Paket aranžmani

Hoteli koje preporučujemo

Hotel Azure By Yelken-Bodrum-Jumbo Travel-hotel

Azure By Yelken 5*-Bodrum-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

NA UPIT
Diamond of bodrum-Jumbo Travel-hotel

Hotel Diamond of Bodrum 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

NA UPIT
Doora Bodrum-Jumbo Travel-outside pool

Door’a Bodrum 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi a la carte all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

NA UPIT
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

NA UPIT
Turska, Bodrum, letovanje

Egejska regija Bodrum leto 2022

Paket aranžman uključuje: Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, transfer aerodrom Bodrum-hotel-aerodrom Bodrum, 7 -11 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu, avio takse

NA UPIT!
Letovanje, Alanja, Turska, Blue wave suite

Hotel Blue Wave Suite 4*, Alanja

Hotel Blue Wave nalazi se u četvrti Oba, na 7 minuta hoda od sopstvene plaže u Alanji. Nudi otvoreni bazen sa toboganima, tradicionalan hamam i prostor za ručavanje na otvorenom. Bežični internet se može besplatno koristiti.

 

60
Letovanj, Alanja, Turska, Kleopatra Royal Palm

Hotel Kleopatra Royal Palm 4*, Alanja

Hotel Kleopatra Royal Palm 4* dobro pozicioniran na svega 100m od peskovite plaže Kleopatra, sa lepom arhitekturom blizu zabavnih i trgovačkih objekata pruža idealnu priliku za mlade i porodice sa decom, udaljen 1km od Alanje.

70
Turska,letovanje,Hotel Adam and Eve,Antalija,plaza

Adam i Eve 5* Belek

U hotelu Adam & Eve osetićete vrhunski kreativni dizajn za odmor za maksimalno zadovoljstvo gostiju. Ovaj hotel kako svojim dizajnom tako i uslugom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

117
Turska,letovanje,Hotel Swandorf Topkapi Palace, Antalija,plaza

Swandor Topkapi Palace 5* Antalija

Jedan od najzanimljivijih hotela kako zbog svoje arhitekture nadahnute Topkapi Palatom tako i zbog svoje usluge i pozicije. Podjednako tražen kako za porodice tako i za parove i individualce.

84
Letovanje, Turska, Kemer, Hotel Armas Kaplan Paradise, Kemer, eksterijer sa bazenom

Armas Kaplan Paradise 5* – Kemer

Hotel nudi odličan odnos cene i kvaliteta. Iako ne spada u resort hotele, svakako ispunjava visoke standarde kvaliteta i usluge.

44
Letovanje, Turska, Antalija, Hotel Porto Bello, eksterijer

Hotel Porto Bello Resort and Spa 5*- Antalija

Ovaj luksuzni resort leži na šljunkovitoj plaži i namenjen je svima onima koji vole takve plaže.

53
Letovanje, Turska, Alanja, Hotel Kleopatra Melissa, eksterijer

Hotel Kleopatra Melissa 3*- Alanja

Odličan gradski hotel. Na 70 m od najčuvenije plaže u Alanji.

 

30

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama