Destinacija za letovanje: Albanija

Republika Albanija je država u jugoistočnoj Evropi koja izlazi na Jadransko i Jonsko more. Prosečna letnja temperatura iznosi oko 25C, i ima preko 300 sunčanih dana u toku godine. Ove karakteristike je čine idealnom destinacijom za letovanje.

Severni deo albanske rivijere izlazi na Jadransko more i poznat je po peščanim plažama i plitkoj vodi, zbog čega su letovališta na ovom delu obale omiljena porodicama sa decom.

Drač je najpoznatija letnja destinacija koja je  udaljena oko 39 kilometara od Tirane i najposećeniji je primorski grad u Albaniji. Kilometrima dugačke plažeu toku letnje sezone budu preplavljene gostima i turistima jer je Drač, osim po odličnoj lokaciji, prepoznat i kao mesto za dobru zabavu i izlaske.

Plaže su blagog nagiba – odlične za goste koji u Albaniju dolaze na letovanje sa decom. Plaže Golemi i Mali Robi poznatije su od plaža Drača i vrlo su blizu jedna druge. Ono što oduševljava goste u Draču i posetioce plaža su kristalno čisto more, beli pesak, mogućnost za dugačke šetnje ili vožnju bicikla, ali i sportove na vodi.

Osim na Jadransko, Albanija izlazi i na Jonsko more. Jonska obala je čuvena po neverovatno čistoj tirkiznoj vodi i dugim prelepim plažama, koje rado posećuju turisti iz raznih zemalja.

Najpopularnija letovališta na albanskoj obali Jonskog mora su Saranda, Ksamil, Himara, Dhermi i Valona, kao i manja mesta u blizini ovih gradova.

Ono po čemu je ovaj deo Albanije specifičan je što je kupanje moguće već od sredine aprila pa sve do kraja septembra.

Paket aranžmani

Hoteli koje preporučujemo

Poda Boutique Hotel-Jumbo Travel-hotel overivew

Poda Boutique Hotel 4*-Ksamil-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u  Ksamilu,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

490
Bougainvillebay hotel-Sarande-Jumbo Travel-r pool overview

Bougainville Bay 5*-Saranda-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 5*, povratni transfer u Sarandi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

640
Albanija leto,Ksamil, Jumbo travel

Hotel King 4*, Ksamil-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u  Ksamilu,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

620
Letovanje_Albanija_leto_Drac_plaza

Hotel Premium 5*, Drač-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer u  Draču,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

740
Albanija leto, saranda, jumbo travel

Hotel Iliria 4*, Saranda-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u  Sarandi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

610

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama