Destinacija za letovanje: Ksamil

Ksamil se nalazi na samom jugu Albanije, pri granici Albanije sa Grčkom, a na samo par kilometara od grčkog ostrva Krf. Najbliži veći grad Ksamilu je Saranda – na oko 15 minuta vožnje od Ksamila. U blizini se nalazi i poznati nacionalni park Butrinit.
Ovaj deo Albanije je i dalje miran i pogodan za one koji vole uživanje u manjim mestima. Ksamil je specifičan po kristalno čistoj vodi i tirkiznoj boji mora, a uz peščane plaže i tirkiznu boju mora, imaćete osećaj da se zaista nalazite na nekoj od poznatih egzotičnih destinacija.
Ono što je specifično za Ksamil i jug Albanije je da sezona kupanja počinje već krajem aprila i traje do kraja septembra. Ipak, najtopliji period je od juna do sredine septembra, kada je u Ksamilu i najveći broj gostiju. Prosečna dnevna temperatura tokom leta je od 28 do 30 stepeni, noćna od 18 do 20 stepeni.
Posebno zanimljivo vam može biti ukoliko posetite neko od četiri ostrva u blizini, a koja su nenaseljena i do kojih se dolazi isključivo brodićima.

  Paket aranžmani

  Hoteli koje preporučujemo

  Poda Boutique Hotel-Jumbo Travel-hotel overivew

  Poda Boutique Hotel 4*-Ksamil-paket aranžman

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u  Ksamilu,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

  490
  Albanija leto,Ksamil, Jumbo travel

  Hotel King 4*, Ksamil-paket aranžman

  Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u  Ksamilu,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

  620

  Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama