Cene po osobi već od 99

Avio karte - Beograd - Štutgart

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Štutgart je glavni grad nemačke pokrajine Baden-Birtemberg.Sa oko 600.000 stanovnika,Štutgart je najveći grad te pokrajine i šesti po veličini u Nemačkoj.Nalazi se u kotlini,okružen voćnjacima i šumovitim brežuljcima.Osim što je važan voćni centar Štutgart je takođe poznat kao kolevka nemačke automobilske industrije i dom je sedišta Mercedes-Benz i Porschea.

Glavne zanimljivosti u Štutgartu su Schlossplatz trg i park,spomenik caru Wilhelmu I, muzej Staatsgalerie Stuttgart,Mercenes-Benz muzej,Nova palata,kapela grožđa,Wilhelma zoološki i botanički vrt,palata Solitude,Killesbergov park i toranj,Weussenhof imanje na kom se nalazi i muzej,Kolegijalna crkva,muzej umetnosti,stari gradski trg i stari grad,planetarijum Carl Zeiss,državni muzej prirodne istorije..

Beograd je vazdušnom linijom od Štutgarta udaljen 965km. Avio kompanija Air Serbia obavlja direktne letove između ova dva grada dva puta nedeljno. Let traje oko sat vremena i 50 minuta.

O aerodromu ✈

Aerodrom Štutgart (Stuttgart Airport) je međunarodni aerodrom u Nemačkoj. Udaljen je 13 kilometara od grada Štutgarta. Ovaj aerodrom se nalazi na sedmom mestu u Nemačkoj po prometu putnika. Poseduje četiri terminala i jednu pistu.

Aerodrom raspolaže sa nekoliko salona:

●Lufthansa – ovom salonu imaju pristup putnici biznis klase, kao i članovi programa lojalnosti Star Alliance. Nalazi se u sklopu terminala 1.
●Elli Beinhorn – nalazi se na terminalu 1, u delu gde je siguronosna kontrola. Radi svakog dana.
●Air France – Dostupan je svim putnicima koju su članovi programa lojalnosti Sky Team, sa statusom Elite Plus, kao i svim putnicima biznis klase. Ovaj salon se nalazi u sklopu terminala 1.
●Executive Club – Dostupan je svim putnicima koji lete nekom od ovih avio kompanija: Aeroflot, Aer Lingus, Air Serbia, British Airways, Finnair, Iberia Express. Nalazi se u sklopu terminala 1.

Transfer sa aerodroma

●Autobus – autobus koji prevozi od aerodroma do centra grada je aktivan svakog dana.
●Taxi – ispred svakog od terminala se nalaze taxi vozila.
●Voz – vozom do centra je potrebno oko 30min. Vozovi su tu na svakih 10-20 minuta, osim vikendom kada stižu na svakih 30 minuta.

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama