Cene po osobi već od 581
Sejšeli, plaža, palma, putovanja

Avio karte - Beograd - Sejšeli

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Sejšeli ili Sejšelska ostrva nalaze se u blizini obala Afrike u Indijskom okeanu. Njih čini po mnogima, najlepši arhipelag na svetu sa 115 ostrva,od kojih su 33 naseljena. Možda najpoznatije od svih ostrva jeste Mahé na kom se nalazi i glavni grad Sejšela – Viktorija.

Među brojnim savršenim destinacijama širom planete, Sejšeli se izdvajaju svojom netaknutom prirodom i prelepim plažama. Takođe, malo je drugih mesta na svetu, na kojima ćete i bukvalno biti toliko udaljeni od civilizacije.

O kakvom god odmoru da se sanja na Sejšelima, snovi postaju stvarnost. Milje i milje belih koralnih sprudova koji zavodljivo izranjaju iz prozirne, tople vode tirkiza, Indijski okean stvoren za uživanje u plivanju i ronjenju, temperatura vazduha, koja cele godine ne pada ispod 24 stepena, srebrnasto beli pesak i debeli hlad takamaka drveća kroz čije krošnje namiguje sunce. Nežne, bele, plaže na Sejšelima spadaju u najlepše na svetu i svaka sledeća se čini lepšom od predhodne.

Iako su Sejšeli udaljeni hiljadu milja odakle god da se krene, avio saobraćaj ih je učinio pristupačnim.

O aerodromu ✈

Sejšeli je međunarodni aerodrom Republike Sejšela na ostrvu Mahe, u blizini glavnog grada Viktorije. Aerodrom je matična baza i sedište kompanije Air Seychelles i sadrži nekoliko regionalnih i međunarodnih ruta zbog svog značaja kao međunarodne destinacije za turizam.

Udaljen je 11 kilometara jugo-istočno od glavnog grada i lako se dolazi do njega autoputem Victoria-Providence.

Aerodrom raspolaže jednim salonom:

●Premium Lounge – Salon Vallée de Mai – Međunarodni terminal, javna oblast, 1.sprat. Salon je otvoren od prvog do poslednjeg leta na aerodromu.

Transfer sa aerodroma

●Autobus- saobraća od 05:30 do 19:30, a kreće za Viktoriju svakih 20-30 minuta. Autobuska stajališta nalaze se na glavnom putu izvan aerodroma.Okvirno vreme putovanja je oko 20 minuta.

●Taksi – vozila saobraćaju 24h i nalaze se odmah ispred aerodroma.

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama