Cene po osobi već od 730

Avio karte - Beograd - Sao Paolo

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Sao Paulo je glavni grad istoimene brazilske države. Udaljen je oko 400 km od Rio de Žaneira, a 1.030 km od glavnog grada Brazilije.

Sao Paulo sadrži brojne turističke atrakcije, zbog čega je zaista vredno posetiti ovaj grad. Neke od njih su :

Muzej umetnosti se nalazi u Paulista Aveniji, i predstavlja jedno od glavnih obeležja Sao Paula. Idealno je za početak obilaska ovog grada.Sao Paulo Katedrala je remek delo izgrađeno 1967. godine u neogotičkom stilu. O njenoj grandioznosti svedoči i činjenica da je kapacitet ovog zdanja čak 8 000 ljudi.Bom Retiro i Luz je centralni istorijski okrug u Sao Paulu. Obiluje brojnim primerima stare arhitekture po kojoj je Brazil prepoznatljiv. Ovde se nalazi i Estaçao da Luz i Muzej portugalskog jezika, kao i Kulturni Centar Julio Prestes i park Ibirapuera.Vila Olimpia je idealno mesto za noćni provod. Poseduje sve što je potrebno za idealno uživanje, od barova, uličnih muzičara, pa do plesnih podijuma.Vila Madalena i Pinheiros su poznati po noćnom životu. Ovo je nezaobilazna lokacija u Sao Paolu. Tu su takođe i luksuzne prodavnice, klubovi, muzeji i restorani.

Sao Paolo privlači milione posetilaca svake godine. Ovaj grad odiše duhom Brazila. Brojni događaji koji se ovde oraganizuju postali su deo gradske tradicije. Neki od njih su : Sao Paulo Art Biennia, Parada Ponosa, Fashion Week, Internacionalni festival filma, Karneval i drugi.

O aerodromu ✈

Međunarodni aerodrom Gvaruljos Sao Paulo (Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport), često nazvan GRU, je smešten 25km severoistočno od istoimenog grada. Osnovan je 1985. godine.

Popularno je lokalno poznat kao Cumbica, po naselju gde se nalaze i baze brazilskog vazduhoplovstva koje još uvek postoje na aerodromskom kompleksu. 2001. godine je dobio ime po bivšem guverneru Andre Francu Montorou, a 2012. je preimenovan u GRU.Jedan je od najprometnijih aerodroma u Brazilu.

Aerodrom raspolaže sa četiri salona:
●American Airlines Admirals Club – smešten na Terminalu 2.Radno vreme je od 07:00 do 23:00h svakog dana.

●GOL Premium Lounge – na terminalu 2, u delu za domaće odlaske.Salon je otvoren od 06:00 do 00:00h.

●Star Alliance Lounge – smešten na Terminalu 3, iznad dela gde su duty free radnje. Radno vreme salona je 07:00 do 03:00h od subote do srede, i od 07:00 do 15:00h, i 21:00 do 03:00h četvrtkom i petkom.

●Villa GRU – na prvom spratu Terminala 2.Salon je otvoren svakog dana od 08:00 do 20:00h.

Transfer sa aerodroma

●Autobuske linije povezuju aerodrom sa aerodromom Congonhas i raznim destinacijama u centru grada. Vreme putovanja do centra grada je okvirno 50 minuta. Karte se kupuju unapred na spratu Terminala 1 i 2.
●Shuttle minibus – Saobraćaju do centra grada. Vreme putovanja je 30 do 50 minuta. Kreće od Terminala 1 i 2.
●Taxi – Vozila se nalaze ispred terminala. Vreme putovanja varira od 30 do 60 minuta, u zavisnosti od saobraćaja.
●Rent-a car – Više rent-a car kompanija ima svoje kancelarije na aerodromu. Vozila se mogu rezervisati i online.

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama