Cene po osobi već od 736

Avio karte - Beograd - Orlando

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Orlando je treći po veličini grad u američkoj državi Floridi.Smešten je u centralnoj Floridi i predstavlja centar Metropolitanskog područja Orlando, u kome živi oko 2.3 miliona stanovnika.

Orlando je jedan od najposećenijih turističkih područja u svetu, sa oko 10 miliona posetilaca godišnje. Simbol grada je fontana na jezeru Eola a često ga nazivaju i Lepi grad.

Grad je poznat i kao tematska prestonica sveta zbog velikog broja tematskih parkova, vodenih parkova, najveće igraonice na svetu Diznilend, koji je jedno od omiljenih mesta za decu iz celog sveta.Orlando je poznat po svojim zabavnim parkovima kao nijedan drugi grad u SAD-u. U metropoli u okrugu Orange se može naći više od 50 tematskih parkova koji privlače milione posetilaca svake godine. Walt Disney World, SeaWorld i Universal Studios poznati su daleko izvan granica države Florida. Pored poznatih tematskih parkova, Orlando ima razvijen kulturni život i mogućnosti kupovine iz snova.

U blizini se nalazi i najsigurnija plaža na svetu, New Smyrna Beach, namenjena za uživanje tokom cele godine, kako u sunčanju tako i u pecanju i morskim specijalitetima. U kombinaciji sa izletima na Daytona Beach ili Cocoa Beach, gosti ovde mogu da provedu svoje vreme na mnogo načina.

San mnogih turista na Floridi su svetski poznati vazdušni čamci kojima se može voziti kroz Everglades. Ako želite da se odmorite od zabavnih parkova, vazdušni čamci su pravi izbor. Flora i fauna Floride je fascinantna i istovremeno raznolika zahvaljujući svom geografskom položaju. Divlje životinje se mogu otkriti tokom obilazaka, a uz malo sreće putnici mogu čak i gledati lov na aligatora. Za ovo posetioci treba da odvoje dovoljno vremena, a ne samo da projure kroz vodu.

Najbolji period za posetu ovom interesantnom gradu je od aprila do oktobra. Zato je sada idealna prilika da rezervišete svoj let!

Direktna avionska linija Beograd Orlando još nije uspostavljena, ali do ovog grada uz presedanje možete leteti aviokompanijama: Swiss Airlines, United Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa…

Orlando ima vremensku razliku -6 u odnosu na Beograd, što je veoma bitno uzeti u obzir prilikom planiranja putovanja.Orlando je od Beograda udaljen 8677km, pa je kupovina avio karte najbrži i najpovoljniji način da posetite ovaj grad.

O aerodromu ✈

“Orlando International ” (MCO), jedan od dva komercijalna aerodroma koja opslužuju gradsku oblast Orlanda, je drugi po prometu aerodrom na Floridi. Kompanije “Frontier Airlines”, “JetBlue Airways” i “Southwest Airlines” su odredile MCO kao čvorište. Više od 35 komercijalnih prevoznika leti sa međunarodnog aerodroma “Orlando” na odredišta u Severnoj Americi, Južnoj Americi i Bliskom istoku. MCO se sastoji od četiri piste i dva terminala sa četiri čekaonice u delu nakon čekiranja.

Aerodrom raspolaže sa pet salona salona:

●American Airlines admirals Club – nalazi se na Terminalu B, blizu Gejta 55.
●Delta Sky Club – nalazi se na Terminalu B, blizu Gejta 71
●The Club at MCO – nalazi se na Terminalima A blizu Gejta 1-29 i B blizu Gejta 91
●United Club – nalazi se na terminalu B blizu Gejta 43
●USO Lounge – nalazi se na Terminalu A, na prvom spratu

Transfer sa aerodroma

●Autobus – autobuska stanica se nalazi ispred aerodroma.
●Taksi – vozola se nalaze ispred aerodroma
●Rent-a-car – vozila više agencija se nalaze ispred aerodroma, postoji mogućnost i online rezervacije auta.

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama