Cene po osobi već od 996

Avio karte - Beograd - Karakas

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Karakas je politički i kulturni centar Venecuele. Karakas je poznat po ukusnoj hrani, multikulturalnosti i idealnoj klimi. Glavni grad Venecuele je smešten u prelepoj dolini, a od Karipskog mora odvojen je planinom Avila. Bulevar Sabana Grande je najveći ugostiteljski i šoping centar Karakasa. Stanovnici ovog grada su uglavnom prijatni i ljubazni prema turistima, ali za lakše snalaženje u gradu značiće vam ako znate poneku špansku reč.

O aerodromu ✈

U samom gradu ne postoji aerodrom. Međunarodni aerodrom Simon Bolivar se nalazi dvadesetak kilometara od centra Karakasa.

Aerodrom ima dva terminala Nacionalni terminal i Međunarodni terminal.Kada je reč o Međunarodnom terminalu, on je uglavnom zadužen za sve one letovi koji vode do daljih destinacija, poput Severne Amerike ili Evrope. Najviše letova sa ovog terminala do sada su obavile kompanije poput Copa Airlines, Conviasa, Caribbean Airlines, Iberia, Air France…

Transfer sa aerodroma

Odlično je povezan sa centrom Karakasa. Postoji mnogo načina da dođete do i odete sa aerodroma Simon Bolivar.
●Kada je u pitanju autobuska linija, važno je da nabavite kartu, koju možete naći u području dolazaka letova Nacionalnog terminala. Autobuska linija vozi do centra Karakasa.

●Kada je reč o metrou, stanica se nalazi na Nacionalnom terminalu, na nivou 2, a poslednje stajalište je stanica Gato Negro u Karakasu. Metro saobraća svakog dana od 7.30 ujutru do 20.30 uveče.

●Taksi vozila smeštena su na ulasku u Nacionalni terminal, na nivou 3, kao i ispred ulaza u Međunarodni terminal, na nivou 3. Taksi može da primi do četiri putnika sa isto toliko kofera.Vikendom i praznicima se naplaćuje noćna tarifa, koja je nešto skuplja, a noćni režim vožnje inače važi od 18h uveče, do 6h ujutru.

Vremenska razlika između Beograda i Karakasa je -5 sati i imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama