Cene po osobi već od 224
egipat leto, hurgada, jumbo travel

Avio karte - Beograd - Hurgada

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Hurgada, nekada jednostavno ribarsko seoce danas je sa svojim kristalnim morem, netaknutim grebenima i mnoštvom morskih olupina, postala jedna od najboljih destinacija u Egiptu.

Sa više od 20 km hotela duž plaže, Hurgada može da zadovolji ukuse svakog turiste: ovde možete da ronite ali i da surfujete po pustinjama. Hurgada ima toplu i suvu pustinjsku klimu uz stalni blagi povetarac.Leta su izrazito topla, dok se zimi temperatura spusti na prijatnih 20 – 25 stepeni.

Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja – samo su neki od razloga zašto je Hurgada idealna destinacija za vaš odmor iz snova.

Kada posećujete Hurgadu imate prilku da vidite i neka obližnja ostrva: Shadwan Island (odlično za gnjurenje, ronjenje i pecanje, ali ne i za plivanje), Shaab el-Erg (za ronjenje, pecanje i gnjurenje), Umm Gammar (ronjenje i gnjurenje), Shasb Saghir Umm Gammae (ronjenje), Careless Reef (ronjenje), Abu Ramada (ronjenje), Shaab Abu Ramada (pecanje), Dishet el-Dhaba (odlične plaže za plivanje), Shaab Abu Hashish (plaže, ronjenje, gnjarenje, plivanje i pecanje), Sharm el-Arab (ronjenje, plivanje i pecanje) i Abu Minqar (plaže i plivanje).

Iz Beograda do Hurgade postoji direktan let Air Cairo avio kompanijom. Let traje 3 sata i 30 minuta.

O aerodromu ✈

Aerodrom Hurgada (Hurghada International Airport) je međunarodni aerodrom u Egiptu, koji se nalazi 5km jugozapadno od centra istoimenog grada i čuvenog turističkog centra. Jedan od najmodernijih aerodroma na kontinentu poseduje 2 terminala, 20 gejtova, a posle kairskog aerodroma, najprometniji je u Egiptu.

Transfer sa aerodroma

●Autobus-saobraća do centra grada, a putovanje traje oko 20 minuta.Autobuska stanica se nalazi pored aerodroma.

●Taksi- vozila se nalaze ispred aerodroma. Putovanje do centra grada traje 15 minuta.

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama