Cene po osobi već od 634

Avio karte - Beograd - Hjuston

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Hjuston je grad u američkoj državi Teksas. najveći je grad u ovoj državi i četvrti po veličini u Sjedinjenim Američkim državama.Sam grad broji nešto manje od 2,5 miliona stanovnika, dok sa okolinom ima nešto manje od 7 miliona. Nalazi se u juguistočnom delu države, nedaleko od obale Meksičkog zaliva. U Hjustonu se nalazi najveći klinički centar na svetu.

Houston je poznat po svojoj aeronautičkoj industriji, takođe područje Houstona je vodeće u proizvodnji opreme za naftnu industriju. Luka Houston je šesta najveća luka na svetu.

U Hjustonu je smešten i istraživački centar NASA-e.Otvoren je za turiste, koji mogu obići centar, ali i videti i dodirnuti kamenčiće sa meseca i Marsa i isprobati astronautska odela.

Uz stotine stvari koje treba učiniti u oblasti Hjustona, birajući gde i šta da gledate može biti ogromna. Evo par najboljih atrakcija u Hjustonu:zoološki vrt,muzej likovnih umetnosti,muzej holokausta,muzej zdravlja,zabavni park Kemah Boardwalk,park Discovery Green,akvarijum Downtown..

Vremenska razlika između Beograda i Hjustona je -7 sati.

Udaljenost između Beogarda i hjustona vazdušnim putem iznosi 9488km.

O aerodromu

Džordž Buš Interkontinentalni Aerodrom (IAH) je jedan od dva velika aerodroma koji opslužuju širu oblast grada Hjustona, i po prometu je deseti aerodrom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ima pet pista i pet terminala za putnike, i kroz njega prođe oko 41,3 miliona ljudi.

Aerodrom Džordž Buš je čvorište aviokompanije United Airlines, a Spirit Airlines ga koristi kao bazu. Pogodnosti za putnike na ovom aerodromu uključuju besplatan WIFI internet, više od 50 restorana, prodavnice, menjačnice i bankomate.

Transfer sa aerodroma

Taksi – vozila se nalaze na dolaznom terminalu

Satl bas – stanica se nalazi ispred aerodroma

Javni autobus – stanica se nalazi prekoputa aerodroma

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama