Cene po osobi već od 257

Avio karte - Beograd - Hamburg

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Hamburg je drugi po veličini grad u Nemačkoj. Nalazi se na severu zemlje i leži na reci Elbi. Poznat je po svojoj luci, koja je najveća u Evropi posle Roterdama.

Zanimljive činjenice o Hamburgu:

Ovaj grad poseduje oko 2300 mostova, što je više od Venecije, Londona i Amsterdama zajedno.
Hamburg je mesto u kom su legendarni Bitlsi počeli svoju karijeru, od 1960-1962. godine često su nastupali u distriktu St.Pauli.
14% površine grada čine zelene površine, što ga čini najzelenijim u Evropi.

Miniatur Vunderland (Miniatur Wunderland) je najveći svetski model železnice, ali zapravo je mnogo više od toga. Sadrži 890 vozova na 1150 kvadratnih metara, kao i aerodrom sa modelima aviona koji zaista poleću i sleću.Hamburška Luka (Hamburger Hafen) je mesto gde se nalazi najveći broj atrakcija, galerija Kunsthale,gradska Kuća, crvena ulica reperban,crkva Svetog Mihaela.

Beograd je od Hamburga udaljen vazdušnom linijom 1.234 km. Direktan let traje oko dva sata i deset minuta.

Hamburg je najbolje posetiti na proleće ili početkom leta.

O aerodromu ✈

Internacionalni aerodrom Hamburg (Flughafen Hamburg) nalazi se u najvećoj luci i drugom po veličini gradu u Nemačkoj, Hamburgu i udaljen je 8.5km od centra grada. Služi kao baza avio kompanijama Eurowings, EasyJet i Condor.

Peti je najprometniji aerodrom u Nemačkoj. Jedan je od dva aerodroma u Hamburgu i koristi se za komercijalne letove.

Aerodrom raspolaže sa tri salona:

●Aerodromski salon – ovaj salon je dostupan svakom putniku koji ima svoju bording kartu sa sobom.

●Lufthansa Senator salon – jedan od najposećenih salona na aerodromu. Nalazi se u okviru Terminala 2 – zona Dolasci, restoranski nivo.

●Lufthansa Biznis salon – ovaj salon pruža fantastičan pogled na aerodromsku pistu i putnici mogu uživati u poletanju i sletanju raznih aviona. Nalazi se u okviru Terminala 2 – zona Dolasci.

Transfer sa aerodroma

●Vozovi – moderni vozovi sa metro linijom S1 S-Bahn saobraćaju od centralne železničke stanice Hauptbahnhof do aerodroma i nazad. Putovanje traje 25 minuta u jednom pravcu, i saobraća na svakih 10 minuta. Stanica Hamburg Airport (Flughafen) se nalazi odmah ispred terminala aerodroma i dostupna je i liftom, pokretnim i običnim stepenicama
●Taksi – vozila se nalaze ispred aerodroma i vožnja se može platiti kešom ili kreditnom karticom.
●Rent a car – postoji nekoliko agencija na aerodromu koja se bave iznajmljivanjem vozila u okviru Terminala 2, zona Dolasci.

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama