Cene po osobi već od 208
Dizeldorf, Nemačka - Dusseldorf, Germany

Avio karte - Beograd - Dizeldorf

Pronađite najeftinije aviokarte i platite je na rate.

Dizeldorf je glavni grad nemačke savezne države severna Rajna-Vestfalija.Nalazi se nareci Rajni unutar veoma gustog naseljenog područja poznatog kao Rurska oblast, u kojoj živi preko 10 miliona stanovnika, dok u samom gradu živi oko 620.000 stanovnika.Dizeldorf važi za nemačku prestonicu mode,kulture,sajmova,marketinga i moderne arhitekture.Jedan je od najvećih ekonomskih,transportnih,kulturnih i političkih središta Nemačke.

Ono što nikako ne smete propustiti ako ste u Dizeldorfu je Kraljevska aleja,šetalište na Rajni,telekomunikacioni toranj Rheinturm,dvorac Benrat,Stari grad,muzej umetnosti,kula Burplatz,crkva Svetog Lambertusa,krstarenje Rajnom…

Beograd je vazdušnom linijom od Dizeldorfa udaljen 1241km.

Iz Beograda do Dizeldorfa postoji direktan let sa avio kompanijom Air Serbia. Let traje 2 sata i 10 minuta.

O aerodromu ✈

Aerodrom Dizeldorf (Dusseldorf International Airport) je otvoren 1927. godine. Ovo je treći najposećeniji aeodrom po broju putnika u Nemačkoj, a nalazi se 9 km od centra grada.

Svakog dana sa ovog aerodroma poleti i sleti oko 700 aviona, od preko 70 različitih avio prevoznika.

Aerodrom raspolaže sa četiri salona:

●Emirates lounge – Ovaj salon je na raspolaganju u oblasti C, blizu gejta. Radi svakog dana, od 12:00 do 15:00 ili od 18:00 do 21:00.

●Hugo Junkers Lounge – salon koji se nalazi na drugom spratu, kod gejta br. 5. Ovaj prostrani salon u ponudi ima pića, magazine, novine, tuš kabine itd.

●Lufthansa Business Lounge – nalazi se u oblasti A. Ovaj salon je pogodan za sve putnike čije letove obavlja Lufthansa, Germanwings ili neke od avio kompanija koje su njihove partnerke.

●Open Sky Lounge – nalazi se u C oblasti, u sklopu gejta. Radi svakog dana od 17:00 do 21:00. Deca do 2 godine ne plaćaju ulaz. Plaćanje u kešu nije moguće, samo kreditnom karticom.

Svi saloni nude putnicima  grickalice, tople obroke, tuš kabine, Wifi, novine itd.

Transfer sa aerodroma

Putnici na raspolaganju imaju više načina prevoza od aerodroma do grada:
●Sky train  – konektuje terminale sa parkingom kao i sa Dusseldorf Airport Railway stanicom.
●Voz –  jedna od najbržih i najjednostavnijih opcija do centra grada je prevoz vozom. Stanica koja vodi do centra se nalazi u blizini terminala C.
●Taxi  – taksijem do centra grada je potrebno oko 15 minuta.

 

Pogledajte još avio karte

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama