Neophodne vize za državljane Srbije

Neophodne vize za državljane Srbije
Neophodne vize za državljane Srbije i informacije o cenama i potrebnim dokumentima za apliciranje možete pogledati u nastavku teksta. Sve dodatne informacije potražite u svim Jumbo Travel poslovnicama ili pozivom na 011/303 88 77.

Neophodne vize za državljane Srbije

Državljanima Republike Srbije, nosiocima običnih putnih isprava (pasoša), vize nisu potrebne za ulazak i kratkotrajni boravak u 63 države, kao i dva specijalna administrativna regiona NR Kine – Hong Kong i Makao.
Nosiocima diplomatskih i službenih pasoša Republike Srbije, vize nisu potrebne za ulazak i kratkotrajni boravak u ukupno 86 država, kao i za dva specijalna administrativna regiona NR Kine – Hong Kong i Makao.
Untitled-1

Ukoliko planirate putovanje obavezno proverite i sve uslove ulaska u državu u koju ste se uputili, preko zvaničnih sajtova njihovih državnih organa i nadležnih diplomatsko-konzularnih predstavništava. Posebnu pažnju treba obratiti na bezbednosnu situaciju, kao i vizne, carinske, saobraćajne, zdravstvene i druge strane propise, koji se mogu menjati na dnevnoj osnovi.
Kalkulator za obračun preostalog broja dana boravka u Šengen zoni, može se naći na sledećoj adresi:
http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/border-crossing/index_en.htm

vize mapa
usa-kanada
Vize za USA i Kanadu

Ukoliko planirate prekookenasko putovanje imajte na umu da su vam neophodne vize za državljane Srbije. Potražite sve informacije klikom na Vize za Ameriku.
Informacije o cenama apliciranja, potrebnim dokumentima i uslovima za dobijanje vize za Kanadu potražite na Vize za Kanadu.
kina
Vize za Kinu

Sporazum između Narodne Republike Kine i Republike Srbije o ukidanju viza za nosioce građanskih pasoša stupa na snagu 15. januara 2017. godine. Državljani Republike Srbije, nosioci građanskih pasoša mogu turistički, poslovno i radi posete rođacima putuju i borave u Narodnoj Republici Kini bez vize do 30 dana.
rusija
Vize za Rusiju

Državljani Republike Srbije – nosioci diplomatskih i službenih pasoša, kao i nosioci novih biometrijskih (crvenih) građanskih pasoša ulaze u Rusku Federaciju bez viza na rok do 30 dana. Za putovanja na rok više od 30 dana, kao i putovanja radi zapošljavanja ili studija, potrebne su vize.
Neophodne vize za državljane Srbije za rad na teritoriji Rusije kao i sve potrebne informacije i dokumenta možete potražiti na Vize za Rusiju.
australija
Vize za Australiju

Pre putovanja u Australiju treba znati da su neophodne vize za državljane Srbije za ulazak na teritoriju Australije. Sve potrebne informacije saznajte na Vize za Australiju.
tajland
Vize za Tajland

Ukoliko planirate putovanje na Tajland imajte na umu da apliciranje za turističku vizu staje 30€. Možemo vam pomoći oko dobijanja vize za Tajland ukoliko vaše avio karte i/ili hotelski smeštaj obezbedite kod nas. Više informacija na Vize za Tajland.
uae
Vize za Ujedinjene Arapske Emirate

Za putovanje u UAE potrebne su vize državljanima Republike Srbije. Sve informacije možete pronaći klikom na Vize za UAE.
malezija
Vize za Maleziju

Državljanima Srbije od 1. januara 2016. do 31. decembra 2016. godine za boravak do 30 dana nisu potrebne vize za ulazak u Maleziju. Potrebne informacije možete potražiti na Vize za Maleziju.
indonezija
Vize za Indoneziju

Za putovanje u Indoneziju sa zadržavanjem do 30 dana više nisu neophodne vize za državljane Srbije. Više informacija potražite na Vize za Indoneziju.
meksiko
Vize za Meksiko

Od 19. avgusta 2009. za državljane Republike Srbije izdavanje konzularne turističke vize besplatno. Sve informacije o potrebnim dokumentima za apliciranje potražite na Vize za Meksiko.
kuba
Vize za Kubu

Za državljane Republike Srbije nije potrebna turistička viza za boravak do 90 dana na Kubi. Sve informacije potražite na Vize za Kubu.
zanzibar
Vize za Zanzibar

Putovanje na teritoriju Zanzibara odnosno Tanzanije obavezuje na vizni režim srpske državljane. Informacije vazano za neophodne vize za državljane Srbije koji putuju u Zanzibar potražite na Vize za Zanzibar.
mauricijus
Vize za Mauricijus

Neophodne vize za državljane Srbije za putovanje na Mauricijus dobijaju se u Ambasadi Velike Britanije u Beogradu. Dodatne informacije potražite klikom na Vize za Mauricijus.
sejseli
Vize za Sejšelska ostrva

Za putovanje na Sješele našim državljanima nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od 6 meseci. Ukoliko putujete na Sejšele veoma je vašno da znate i Vakcinacija pre putovanja na Sejšele.
dom-republika
Vize za Dominikansku Republiku

Neophodne vize za državljane Srbije koji turistički putuju u ovu državu izdaju se na aerodromu. Poslovne vize se izdaju u Ambasadi Italije. Sve informacije potražite na Vize za Dominikansku Republiku.
filipini
Vize za Filipine

Planirate putovanje na Filipine? Bićete primorani da izvadite neophodnu turističku ili radnu vizu. Sve neophodne informacije potražite klikom na Vize za Filipine.
sri-lanka
Vize za Šri Lanku

Za vaše putovanje u Šri Lanku, turistički ili poslovno, biće vam neophodne vize za državljane Srbije za putovanje u ovu državu. Potražite sve informacije na Vize za Šri Lanku.
Madagascar-icon
Vize za Madagaskar

Apliciranje za madagaskarsku vizu državljani Republike Srbije mogu učiniti u Ambasadi Madagaskara u Rimu. Sve informacije možete potražiti na Vize za Madagaskar.
indija
Vize za Indiju

Vaše putovanje u Indiju započeće apliciranjem za neophodne vize. Sve potrebne informacije možete dobiti klikom na Vize za Indiju.
panama
Vize za Panamu

Državljanima Republike Srbije nije potrebna turistička viza za ulazak na teritoriju ove države. Sve informacije potražite na Vize za Panamu.
Vize za keniju
Vize za Keniju
Želite da poslovno ili turistički posetite Keniju? Sve informacije o viznom rezimu za Keniju možete potražiti na Vize za Keniju.
Ukoliko putujte u neku od država koju nismo naveli, a niste sigurni da li vam je potrebna viza, pozovite nas na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 9-15 časova.
Vaš upit na koji ćemo odgovoriti u najkraćem vremenskom roku možete poslati i na opciji Pitajte nas.
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama