Otkrijte nemačke gradove i posetite ih

Ovde se susreću svetovi: najpoznatije nemačke metropole svake godine privlače milione gostiju. Ljudi na poslovnim putovanjima, zainteresovani za kulturu, ljubitelji šopinga i noćnog života -svako će naći ono što traži.
Obilaženje gradova čine odmor vrhunskim doživljajem: na primer, Hamburg dočekuje posetioce sa svojim primorskim šarmom. Dizeldorf naprosto mami u šoping, barokna atmosfera oseti se u Drezdenu. Najvažnije internacionalne sajmove možete posetiti u Hanoveru, a božićni vašar u Nirnbergu. Interesuju Vas Bah, knjige i jugendstil u Lajpcigu? Pogled na Alpe iz Minhena? Jabukovo vino u Frankfurtu, mjuzikli u Štutgartu, čokolada u Kelnu? Izbor je pred Vama!
Želeli biste da proputujete gradovima širom Nemačke?
Pogledajte gradove koje smo izdvojili za vas OVDE, saznajte nešto više o njima i odmah rezervišite svoju avio kartu!

Specijalne povoljnosti plaćanja očekuju sve naše klijente. U Jumbo Travelu možete platiti sve avio karte na 6 rata bez kamate.
Stručan tim naših agenata pored avio karata ponudiće vam najpovoljniji hotelski smeštaj bilo gde u svetu kao i neophodno međunarodno putno osiguranje koje će učiniti vaše putovanje bezbednim.
Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na avio-karte@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama