Etihad Airways rekord u broju prevezenih putnika

Etihad Airways rekord u broju prevezenih putnika u 2014. godini. Usluge ove avio kompanije koristilo čak 14,8 miliona putnika.

Etihad Airways rekord u broju prevezenih putnika
Etihad Airways rekord u broju prevezenih putnika

Komapnija Etihad Airways prevezla je rekordan broj putnika i tereta u 2014. godini, i time ostvarila svoj najbolji operativni učinak do sada. Gotovo 14,8 miliona putnika letelo je Etihad Airways-om prošle godine, što je značajno povećanje od 23 odsto u odnosu na 2013. godinu.
Rast tražnje nastavio je da nadmašuje povećanje kapaciteta aviokompanije, što ukazuje na snagu njene dugoročne strategije razvoja. Etihad Airways je prevezao više od 74 odsto od ukupno 19,9 miliona putnika koji su prošli kroz međunarodni aerodrom u Abu Dabiju 2014. godine. Kada se ovome dodaju partneri u kojima avio kompanija poseduje udeo u vlasništvu, a koji obavljaju letove za prestonicu UAE, taj broj raste na čak 82 odsto putničkog saobraćaja na međunarodnom aerodromu u Abu Dabiju, što dodatno uveličava Etihad Airways rekodr.
Etihad Airways je tokom 2014. godine svojoj globalnoj mreži pridodao 10 novih destinacija, uvođenjem letova za Medinu, Džajpur, Los Anđeles i Cirih u prvoj polovini godine, kao i Pert, Rim, Jerevan, Puket, San Francisko i Dalas u drugoj polovini godine. Osim toga, tokom 2014. godine povećan je broj letova na 23 postojeće linije širom sveta.
Etihad Airways rekord u broju prevezenih putnika predstavlja ohrabrenje i stimulans za nove poduhvate u pružanju usluga putnicima, rečeno je iz sedišta ove avio kompanije.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Etihad Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Etihad Airways rekord – potvrda kvaliteta usluge kompanije

Etihad Airways rekord svakako predstavlja potvrdu kvaliteta usluge koju ova avio kompanija pruža svojim putnicima.
Putnici sa beogradskog aerodroma iz godine u godinu sve više koriste usluge Etihad Airways-a zbog kvaliteta usluge, komfora i novih modernih avionima kojima ih ova kompanija prevozi.
U toku leta, uživajte u prostranim sedištima Pearl Biznis Klase uz globalno nagrađivani servis. Gostima Coral Ekonomske Klase omogućen je izbor tri jela sa menija i preko 650 sati zabavnog programa.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama