Air Serbia letnji red letenja za Tel Aviv

Air Serbia letnji red letenja za Tel Aviv koji odpočinje 16. aprila poboljšaće povezanost srpske i izraelske prestonice sa ostalim destinacijama iz mreže naše avio kompanije.

Air Serbia letnji red letenja za Tel Aviv
Air Serbia letnji red letenja za Tel Aviv

Air Serbia je najavila promene u letnjem redu letenja između Beograda i Tel Aviva koje će se primenjivati od 16. aprila 2015. godine. Povećava se frekvencija letova sa četiri na pet nedeljno i uvode promene u vremenima polaska i dolaska.
Ove promene će unaprediti ukupnu povezanost Tel Aviva preko Beograda sa mrežom destinacija Air Serbia u Zapadnoj i Severnoj Evropi i na Balkanu. Na taj način, letovi od izraelskog grada prema Frankfurtu, Stokholmu, Londonu i Podgorici, na primer, postaju brži u oba smera.
Air Serbia letnji red letenja na liniji Beograd – Tel Aviv od 16. aprila 2015. godine
[table id=39 /]
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Air Serbia letnji red letenja za Tel Aviv – putujte brže i povoljnije

Avio karte u okviru Air Serbia letnji red letenja za Tel Aviv i ostale destinacije možete obezbediti i putem promotivne akcije „Happy friday“ koja je na snazi svakog petka u mesecu.
Svakog petka pruža vam se šansa da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom. Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama