Jet Airways mobilne karte za čekiranje

Jet Airways mobilne karte za čekiranje je nova usluga koju će u budućnosti uvesti ova avio kompanija.

Jet Airways mobilne karte za čekiranje
Jet Airways mobilne karte za čekiranje

Po prvi put u Indiji, pokrenut je pilot projekat za testiranje mobilne karte za ukrcavanje u avion (bording karte). Jet Airways, vodeći indijski međunarodni avioprevoznik, u saradnji sa indijskim Biroom za bezbednost civilne avijacije (BCAS) i Međunarodnim aerodromom Bangalor (BIAL) uveo je novu tehnologiju na svoje letove.
Za vreme probne faze, putnici će moći sa barkodom karte za ukrcavanje na svojim mobilnim telefonima da prođu sigurnosnu kontrolu na bengalorski međunarodni aerodrom Kempegouda (KGIA) i ukrcaju se na let. Na taj način prestaje potreba da se izdaju bording karte odštampane na papiru i ubrzava proceduru od dolaska na aerodrom do poletanja.
Međunarodni aerodrom Bangalor postavio je skenere za mobilne karte za ukrcavanje u avion na ulazu na terminal, punktovima bezbednosne kontrole i na mestima za ukrcavanje u avion. Jet Airways mobilne karte za čekiranje i ukrcavanje u avion dostupne su na letovima Jet Airways iz Bangalora za Mumbaj i Delhi.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Jet Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Jet Airways mobilne karte za čekiranje, nova usluga putnicima

Još od sada već davne 1993. godine Jet Airways svojim putnicima nudi fantastičan kvalitet usluge koji unapređuje iz godine u godinu.Jet Airways mobilne karte za čekiranje samo je jedna od novih usluga koje će i u budućnosti ovu avio kompaniju pozicionirati u svetu avio transporta.
Ova indijska avio kompanija svojim savremenim avionima putnike prevozi do 22 interkontinentalne destinacije i čak 51 destinaciju u Indiji. Zbog kvaliteta svoje usluge koji kao posledicu ima za to da veoma veliki broj putnika svoje poverenje ukazuje ovoj avio kompaniji, Jet Airways predstavlja jednu od avio kompanija sa najbržim rastom broja prevezenih putnika na svetu.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama