Dva puta nedeljno avionom direktno u srce Švajcarske

Švajcarska avio-kompanija “Skaj vork” (SkyWork), koja od početka novembra dva puta nedeljno leti na liniji Beograd – Bern, planira da poveća broj letova.
“Planiramo da uvedemo letove na ovoj relaciji svaki ili svaki drugi dan, kao i da se cena karte u jednom smeru sa svim taksama kreće od 59 evra”, rekao je na konfernciji za novinare u Beogradu, komercijalni dirktor “Skaj vorka”, Rolf Hartub.
Takođe, on je najavio i da su u toku pregovori sa rukovodstvom niškog aerodroma ”Car Konstantin” o uvođenju letova i ka toj destinaciji, ali, kako je naveo, to se ne može očekivati pre leta sledeće godine.
Inače, “Skaj vork” je za godinu dana rada prevezao 165.000 putnika, što je oko 39 odsto od ukupnog broja prevezenih putnika sa aerodroma u Bernu.
Zanimljivo je da su putnicima tokom leta na raspolaganju iPad uređaji kompanije Apple, koji pružaju informacije o letu, destinaciji, ali i filmove i igrice.
Osim toga, ketering tokom leta zavisi od destinacije ka kojoj se leti, a pravila u vezi sa količinom prtljaga su standardna.
“Mi nismo lou-kost kompanija, ali ni haj-koust, mi smo super-koust avio-kompanija koja u svojoj floti ima najnovije brze avione koji putnicima pružaju i sigurnost i konfor”, rekao je Rolf Hartub.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama