Dodeljena nagrada pobedniku kviza

U prostorijama turističke agencije Jumbo Travel dodeljena nagrada pobedniku kviza koji će besplatno putovati na Madeiru.
Dodeljena nagrada pobedniku kviza

Pobedniku kviza ” Tap i Jumbo vas besplatno vode na Madeiru” Vladanu Masiću uručena je zaslužena nagrada u prostorijama turističke agencije Jumbo Travel u Beogradskoj 33.
Podsećanja radi, Vladan je odgovorio tačno na pet postavljenih pitanja u okviru kviza i imao najviše sreće na izvlačenju održanom 1. decembra 2014. godine.
Kao nagrada pobedniku kviza pripalo je dve povratne aviokarte za Madeiru + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma „Nikola Tesla“. Vladanu Masiću ovom prilikom još jednom čestitamo i želimo nezaboravano putovanje na Madeiru, a sve ostale savetujemo da učestvuju u nagradnim kvizovima koje svakog meseca organizuje turistička agencija Jumbo Travel u saradnji sa partnerskim avio-kompanijama.
Već ovog meseca i vi možete biti pobednik nagradnog kviza i osvojiti vredno putovanje. Jumbo kviz je pošteno organizovan što mogu posvedočiti i dosadašnji pobednici. Vaše učešće u kvizu možete ostvaritu jednostavnim klikom OVDE.
Puno sreće u narednim izvlačenjima želi vam turistička agencija Jumbo Travel.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama