Jumbo kviz

Varšava, prestonica Poljske i dinamičan epicentar kulture, živa metropola i novi centar Evrope. Idealna je za vikend van zemlje, bilo da dolazite sami, u paru, ili sa porodicom. Tokom popodneva možete prošetati uskim romantičnim ulicama Starog grada, upisanog na Uneskovu listu svetske baštine. Možete da svratite do Muzeja Frederika Šopena, Kopernikovog naučnog centara, Narodnog muzeja sa izvanrednom zbirkom poljskih i stranih umetničkih dela ili prošetati Kraljevskim putem koji povezuje kraljevske rezidencije. Ukoliko ste se umorili od šetnje ulicama, na svakom koraku može se nešto prezalogajiti jer Varsava nudi ogroman broj restorana i barova. Šetnja pored reke Visle kao i ogroman broj parkova, pružiće vam odmor kakav zaslužujete.
Putujte u Varšavu besplatno! Da, moguće je!

Učestvujte u nagradnom kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno posetite Varšavu, na vama je da izaberete!

Pazite, sa jednom e-mail adresom možete samo jednom učestvovati u nagradnom kvizu i biti u prilici da osvojite nezaboravno putovanje!

Pobednik kviza kao nagradu osvaja: *2 povratne aviokarte za Varšavu + povratni transfer sa adrese u Beogradu u I zoni do aerodroma „Nikola Tesla“.
*Avio karte su sa  ukljucenim taksama i prtljagom.

Spremili smo za vas i utešne nagrade! 9 backpack rančeva!

Ukoliko niste sigurni koji je od ponuđenih opcija tačan odgovor na postavljeno pitanje za vas smo pripremili „puškice“ koje će vam pomoći da pronađete tačan odgovor.

Nagradni kviz traje dva meseca, što vam daje dovoljno vremena da i svoje prijatelje pozovete da učestvuju u Jumbo nagradnom kvizu.

Mnogo sreće žele vam LOT Polish Airlines i Jumbo travel!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 

Pitanje 1 od 5

1. Koliko godina postojanja u 2019. obeležava LOT Polish Airlines?
 
 
 

Pitanje 1 od 5

Pitanje 2 od 5

2. Za koliko destinacija Lot Polish Airlines nudi trenutno letove?
 
 
 

Pitanje 2 od 5

Pitanje 3 od 5

3. Sa kolikom flotom leti LOT Polish Airlines?
 
 
 

Pitanje 3 od 5

Pitanje 4 od 5

4. Prema letnjem redu letenja u ovoj godini , koliko puta nedeljno leti LOT Polish Airlines za Varšavu?
 
 
 

Pitanje 4 od 5

Pitanje 5 od 5

5. Gde možete kupiti avio-karte avio-kompanije LOT Polish Airlines?
 
 
 

Pitanje 5 od 5


 

 

U saradnji sa renomiranim svetskim avio kompanijama delimo besplatna putovanja, avio karte i brojne druge brojne vredne nagrade. Učestvujte lako i uz samo par tačnih odgovora se nadajte nagradi.

Za učešće u izvlačenju nagrade neophodni su svi tačni odgovori !

Jumbo kviz znanja je organizovan sa ciljem da svakog meseca neko od vas osvoji vredne nagrade: avionske karte, hotelske vaučere, prevoz vozom, brodom…

Dobitnik je dužan da u najkraćem roku potvrdi da želi svoju nagradu. Kada potvrdi dužan je da nagradu preuzme po dogovoru i tom prilikom ćemo napraviti nekoliko slika koje se postavljaju na sajt www.jumbo.rs

Kada dobitnik otputuje potrebno je da napravi nekoliko fotografija sa znakom Jumbo Travel-a na destinaciji kako bi pokazali drugim učesnicima kviza da je dobitak i realizovan.

Jumbo kviz je pošteno organizovan i svi imaju realne šanse za dobitak, zato igrajte kviz i preporučite ga svojim prijateljima.

 


Pogledajte dosadašnje pobednike kviza klikom na pobednici Jumbo kviza.