Jumbo kviz

U saradnji sa renomiranim svetskim avio kompanijama delimo besplatna putovanja, avio karte i brojne druge brojne vredne nagrade. Učestvujte lako i uz samo par tačnih odgovora se nadajte nagradi.

Volite specijalitete grčke kuhinje, grčku muziku, umetnost i istoriju, a još uvek niste posetiti Atinu?! Krajnje je vreme da napravite promenu, odmorite se od posla i tv uređaja i otputujete besplatno u Grčku, i to u Atinu!

Da, moguće je! Besplatno putujte u Atinu i upoznajte jednu od kolevki modernog sveta.

Avio kompanija Aegean i vaša turistička agencija Jumbo Travel za vas su organizovale Jumbo kviz! Osvojite vrednu nagradu!

Učestvujte u Jumbo kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno posetite Atinu!

Pazite, sa jednom e-mail adresom možete samo jednom učestvovati u nagradnom kvizu i biti u prilici da osvojite nezaboravno putovanje!

Pobednik kviza kao nagradu osvaja:
2 povratne avio karte za Atinu + 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi – u hotelu sa 3* + povratni aerodromski transfer u Beogradu (iz I zone) do aerodroma „Nikola Tesla“.
*Napomena: Dobitnik kviza sam plaća aerodromske takse.

Ukoliko niste sigurni koji je od ponuđenih opcija tačan odgovor na postavljeno pitanje za vas smo pripremili „puškice“ koje će vam pomoći da pronađete tačan odgovor.

Nagradni kviz traje mesec dana što vam daje dovoljno vremena da i svoje prijatelje pozovete da učestvuju u Jumbo nagradnom kvizu.

Mnogo sreće žele vam  Aegean i Jumbo Travel!

Koliko će letova nedeljno ka Atini Aegean obavljati od 1. aprila 2019. ?
 
 
 
Kojim tipom aviona se obavljaju letovi iz Beograda ka Atini?
 
 
 
Da li Aegean svojim putnicima nudi punu uslugu na letu?
 
 
 
Kojoj alijansi pripada Aegean?
 
 
 
Gde možete kupiti avio karte za sve destinacije avio kompanije Aegean?
 
 
 

 

Za učešće u izvlačenju nagrade neophodni su svi tačni odgovori !

Jumbo kviz znanja je organizovan sa ciljem da svakog meseca neko od vas osvoji vredne nagrade: avionske karte, hotelske vaučere, prevoz vozom, brodom…

Dobitnik je dužan da u najkraćem roku potvrdi da želi svoju nagradu. Kada potvrdi dužan je da nagradu preuzme po dogovoru i tom prilikom ćemo napraviti nekoliko slika koje se postavljaju na sajt www.jumbo.rs

Kada dobitnik otputuje potrebno je da napravi nekoliko fotografija sa znakom Jumbo Travel-a na destinaciji kako bi pokazali drugim učesnicima kviza da je dobitak i realizovan.

Jumbo kviz je pošteno organizovan i svi imaju realne šanse za dobitak, zato igrajte kviz i preporučite ga svojim prijateljima.

 


Pogledajte dosadašnje pobednike kviza klikom na pobednici Jumbo kviza.