TAP i Jumbo vas vode besplatno na Madeiru

Madeira je autonomna portugalska regija i rajski vulkanski arhipelag koji zbog svojih lepota privlači turiste iz čitavog sveta koji je prozvaše cvet Atlantskog okeana.Bogata vegetacija koju čine mnoštvo vrsta najlepšeg cveća ukrašavaju ovo rajsko ostrvo.Uzdižući se kao zeleni smaragd iz plavog beskraja, ostrvo Madeira je još početkom 19. veka probudilo radoznalost svetskih putnika, a na kraju tog veka postalo je prava destinacija za odmor.

Danas, na početku XXI veka pruža vam se šansa da baš Vi besplatno posetite Madeiru i uživate u njenim čarima. Da, i to je moguće!

Učestvujte u nagradnom kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno posetite arhipelag Madeira! Ovo vredno putovanje poklanjaju vam avio-kompanija TAP i vaša turistička agencija Jumbo Travel.

Pobednik kviza kao nagradu osvaja: 2 povratne aviokarte za Madeiru + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma „Nikola Tesla“.

Mnogo sreće žele vam avio-kompanija TAP i Jumbo Travel!

TAP i Jumbo vas vode besplatno na Madeiru

Datum izvlačenja: 01.12.2014.
Pobednik kviza: Vladan Masić

14 comentara

Aleksandar
3 новембра, 2014
Ko je pobednik?
Dusanka
3 новембра, 2014
Tek sam danas dobila na fejsbuku vasu objavu o kvizu...ucestvujem povremeno u nekim nagradnim igrama ali nemam sreće do sada...ali ok opet ne odustajem...hvala ipak...a na Maderu kad bih otisla to bi bio bingo..gledajuci vaša putovanja na daleke destinacije dobijam neodoljivu želju da dignem kredit i jednom odem negde "pa kud puklo da puklo".,,,
GORDANA
3 новембра, 2014
KOLIKO KOSTA KARTA DO MADEIRE YA JUNI MESEC 2015- 10 DANA ZA 2 OSOBE
DIJANA
3 новембра, 2014
Neispunjen mladalacki san:)Nisam ucestvovala na Igrama bez granica kao sportista zbog ispitnog roka na fakulltetu :(
Sonja
3 новембра, 2014
Da li mora iskljucivo dobitnik da iskoristi nagradu, ili moze neko drugi u njegovo ime?
  Vladimir
  3 новембра, 2014
  Poštovana Sonja, dobitnik ima pravo da ustupi nagradu trecem licu.
Aleksandar Karic
3 новембра, 2014
Do kad je aktuelan kviz za Madeiru i koliko ukupno traje kviz (od septembra do kraja novembra ili?)? Kako ja da bas nikada ne budem izvucen? Vas veran putnik, Aleksandar
  Vladimir
  3 новембра, 2014
  Postovani Aleksandre, Nagradni kviz "TAP i Jumbo vas vode besplatno na Madeiru" traje do 30. novembra. Ime pobednika objavicemo 1. decembra na nasem sajtu kao i na nasoj facebook strani. Ukoliko do sada jos uvek niste ucestvovali u nasem kvizu to mozete uciniti na sledecem linku http://www.jumbo.rs/jumbo-kviz/
   Marko
   3 новембра, 2014
   Kako to da je kviz na sajtu još uvek aktivan ako traje do 1. novembra?
    Vladimir
    3 новембра, 2014
    Poštovani Marko, došlo je do greške, Nagradni kviz „TAP i Jumbo vas vode besplatno na Madeiru“ traje do 30. novembra, a izvlačenje će biti obavljeno 1.decembra. Izvinjavamo se na malom propustu u kucanju teksta.
   Irena
   3 новембра, 2014
   Da li ste ispravno napisali da nagradna igra traje do 1. novembra, s obzirom na to da sam obaveštenje o njoj dobila na mail danas? Pozdrav.
    Vladimir
    3 новембра, 2014
    Poštovana Irena, došlo je do greške, Nagradni kviz „TAP i Jumbo vas vode besplatno na Madeiru“ traje do 30. novembra, a izvlačenje će biti obavljeno 1.decembra.
MIRJANA
3 новембра, 2014
MADERA je raj na Zemlji.Nešto što treba videti