Direktni letovi za Brisbejn sa Etihadom

Direktni letovi za Brisbejn najmodernijim avionima iz Abu Dabija sa kompanijom Etihad Airways. Bez zaustavljanja u Singapuru kao ranije.

Direktni letovi za Brisbejn
Direktni letovi za Brisbejn sa Etihadom

Etihad Airways je od juna uveo direktnu liniju Abu Dabi – Brisbejn (Australija), bez sletanja, avionom najnovije generacije boing 787 drimlajner. Direktni letovi za Brisbejn predstavljaju novo unapređenje saobraćaja između Abu Dabija, glavnog grada UAE i Australije. Do uvođenja „drimlajnera“ letovi su se odvijali sa sletanjem u Singapuru avionima erbas 330200. Etihad Airways leti 32 puta nedeljno od Abu Dabija za Australiju, a od 1. avgusta broj letova će biti uvećan na 39.
Uzimajući u obzir povezanost Air Serbie i Etihad Airways-a, direktni letovi za Brisbejn i na dalje do drugih gradova Australije, mogu biti veoma interesantni što zbog sada već bolje povezanosti letova tako i zbog cene aviokarata koja ima tendanciju pada.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karata za sve destinacije avio kompanije Etihad Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Direktni letovi za Brisbejn – značajna ušteda vremena i novca

Direkni letovi za Brisbejn umnogome će uštedeti vreme putnicima koji preko Abu Dabija nastavljaju svoje putovanje u Australiju koristeći usluge aviokompanije Etihad Airways.
Od 15.06.2013.godine Etihad Airways, vodeća svetska aviokompanija i nacionalna avio kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, uvodi dnevne letove od Beograda do Abu Dabija, glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata i našeg centralnog aerodroma. Odatle, u prilici ste da koristite rastuću mrežu kompanije Etihad, uključujući i letove za Bangkok, Sidnej, Melburn, Brizbejn, Šangaj, Peking, Kolombo, Tokijo i ostale gradove na bliskom i dalekom istoku.
Etihad Airways svoje putnike direktno prevozi na tri destinacije u Australiji. U toku leta možete uživajti u prostranim sedištima Pearl Biznis Klase uz globalno nagrađivani servis. Gostima Coral Ekonomske Klase omogućen je izbor tri jela sa menija i preko 650 sati fantastičnog zabavnog programa.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama