Air Serbia

Air Serbia je nacionalna avio kompanija Srbije i lider u aviosaobraćaju još od svog prvog leta 1927. godine. Sada, uz novo ime i sa novim identitetom, širom rastuće mreže linija u ponudi je novi koncept udobnosti tokom leta. Danas, iz našeg centra na međunarodnom aerodromu Nikola Tesla u Beogradu Air Serbia direktno leti ka 29 evro-mediteranskih destinacija.
Nacionalna aviokompanija Srbije, će omogućiti putnicima još veću ponudu u prvoj polovini 2014, sa uslugama koje će biti uvedene na 6 novih destinacija u Evropi i na Bliskom istoku. Letovi za Bejrut, Budimpeštu, Sofiju i Varnu otpočeće 30. marta 2014, a zatim i za Kijev i Varšavu 29. maja 2014.

Posredstvom Etihad Airways i drugih partnerskih aviokompanija, naša aviokompanija u prilici je da vam ponudi letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Severnoj i Južnoj Americi.

Air Serbia

Prioritet Air Serbia je pružanje usluge izuzetnog kvaliteta za njihove putnike. Cilj je da korisnicima njihovih usluga pruže maksimalnu udobnost tokom putovanja, bez obzira na klasu kojom lete (biznis ili ekonomsku). Air Serbia pridaje veliku važnost kvalitetu i svežini prehrambenih sastojaka tako da za pripremu jela u ponudi koriste domaće proizvode. Air Serbia u svojoj biznis i ekonomskoj klasi u ponudi ima jedinstvene specijalitete srpske nacionalne kuhinje uz širok izbor pića iz naše zemlje.

Uz vrhunski izbor zabavnih sadržaja tokom leta, koji je dostupan isključivo putnicima u biznis klasi, nova pogodnost u biznis klasi je i uživanje u najnovijim filmovima,TV serijama i muzici. Putnicima u biznis klasi na raspolaganju su i njihove lične Blue Box slušalice.

airserbia usluga

Air Serbia razvija savremenu i ekonomičnu flotu. Od oktobra 2013. u floti je I naš prvi avion Airbus A319 koji nosi ime poznatog tenisera Novaka Đokovića. Svaki A319, zahvaljujući konfiguraciji putničke kabine, može da primi osam putnika u potpuno novoj biznis klasi i 120 putnika u ekonomskoj klasi.

Putnici Air Serbia sada mogu da na letovima obuhvaćenim mrežom linija Air Serbia i Etihad Airways sakupe milje i iskoriste ih za dobijanje raznih pogodnosti.Ovaj program sakupljanja milja naziva se Etihad guest.

Air Serbia promotivne akcije

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu. Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija kako na ekonomskoj tako i na biznis klasi.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije. Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Nove linije Air Serbie

Srpska avio kompanija od juna 2016. uvodi svoje nove linije iz Beograda.

  • Kijev, 6 puta nedeljno od 16. juna
  • Hamburg, 4 puta nedeljno od 15. juna
  • Ohrid, 3 puta nedeljno od 15. juna
  • Sankt Petersburg, 3 puta nedeljno od juna

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama