Qatar airways

Qatar Airways ulaže 50 milijardi dolara za nabavku više od 250 letelica, obuhvatajući Boeing 787s, 777s, Airbas A350s, A380s kao i seriju letelica A320. Prema rezultatima istraživanja koje je sproveo Skytrax, avio-kompanija Qatar Airways je drugu godinu uzastopno dobitnik prestižne nagrade za najbolju avio-kompaniju. Takođe, avio-kompanija Qatar Airways je proglašena najboljom avio-kompanijom na Bliskom istoku već sedmu godinu zaredom, a pobedila je i na ovogodišnjoj dodeli nagrade za najbolje osoblje u avio-kompaniji koju dodeljuje Skytrax. Premium Terminal kompanije na međunarodnom aerodromu u Dohi proglašen je 2012. godine, već drugu godinu zaredom, najboljim salonom za putnike prve klase.
qatar airways
Sedam godina za redom kabinsko osoblje Qatar Airways-a je proglašavano za najbolje kabinsko osoblje na Bliskom istoku. Kabinsko osoblje predstavlja više od 100 različitih nacionalnosti. Naša nagrađivana usluga učiniće svako vaše putovanje nezaboravnim iskustvom. Našu gostoljubivost svetske klase dopunjuje posvećenost detaljima, Što je karakteristika istinski jedinstvene, visoke rafiniranosti.

Qatar Airways – avio kompanija koja se podmlađuje svakog meseca

Qatar Airways je jedna od avio komapnija sa najbržom ekspanzijom na svetu. Raspolaže jednom od najmlađih flota. Prosečna starost aviona je manja od 4 godine. Svakog meseca u flotu pristiže po jedna nova letelica. Svi avioni raspolažu najsavremenijom opremom i sadržajima. Sistem video zabave za putnike tokom leta nudi obilje sadržaja, dok se za potrebe poslovnih putnika na 10.000 metara visine putnička kabina pretvara u radni prostor sa napajanjem za laptop i telefonom u svakom sedištu.Qatar Airways je prvi avio prevoznik u svetu koji je sa 100% prolaznošću prošao IATA medjunarodno priznat program ocenjivanja avio kompanija u oblasti sigurnosti.
Qatar usluga
Program lojalnosti Qatar Airways-a obuhvata pogodnosti kao što su prvenstvo prilikom rezervisanja, povlašćene putničke aranžmane i dozvoljenu dodatnu količinu prtljaga. Putnici mogu da zarađuju milje na letovima Qatar Airways-a i kod naših avio partnera ili da koriste usluge hotela, rent-a-car i druge usluge naših partnera. Nagrade u okviru programa Qmiles obuhvataju nagradne letove, letove u kabini više klase i fleksibilne periode korišćenja pogodnosti.
Uvođenje najnovije linije iz Beograda obeležava i širenje globalne mreže “Qatar Airways”-a, koja sada broji 121 destinaciju. Od početka godine, osim ka srpskoj prestonici, uvedeni su letovi ka još 10 novih odredišta – Baku (Azerbejdžan), Tbilisi (Gruzija), Kigali (Ruanda), Zagreb, Erbil i Bagdad (Irak), Pert (Australija), Kilimandžaro (Tanzanija), Jangon (Mijanmar), i Maputo u Mozambiku i plan je da u naredne tri godine Qatar Airways leti ka 170 destinacija.
Beograd je četvrta destinacija u istočnoj Evropi, a 31. na kontinentu. Utorkom, četvrtkom i nedeljom, avion iz Beograda za Dohu poleće u 15:05, a na odredište stiže u 23:45, dok iz Dohe kreće u 8:30, a u Beograd dolazi u 13:50.
Na ovoj liniji saobraća avion “Airbus A320”, koji raspolaže sa 144 sedišta u dve klase – 12 u biznis, a 132 u ekonomskoj. Sedišta u avionu poseduju i tv ekrane, sa više od 800 audio i video sadržaja na zahtev, zajedno sa uslugom slanja sms poruka.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Qatar Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama