Obiđite svet besplatno sa Qatar Airways i Jumbo Travel

Obiđite svet besplatno sa Qatar Airways i Jumbo Travel! Zamislite da možete da otputujete bilo gde i tako ostvarite svoje snove! Maštali ste o putovanju na Maldive, Peking, ili možda Australiju, Afriku, Aziju? Ceo svet van je na dohvat ruke, i to besplatno! Da moguće je! Avio kompanija Qatar Airways i Jumbo Travel će vaše snove pretvoriti u stvarnost! Obiđite svet besplatno!
Učestvujte u nagradnom kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno putujete NA BILO KOJU DESTINACIJU iz mreže Qatar Airways-a! Ovo vredno putovanje poklanjaju vam avio-kompanija Qatar Airways i vaša turistička agencija Jumbo Travel. Obiđite svet besplatno!
Pobednik kviza kao nagradu osvaja: 2 povratne aviokarte za bilo koju destinaciju iz mreže Qatar Airways + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma “Nikola Tesla”.

Obiđite svet besplatno – IMAMO POBEDNIKA!!!!

Konačno imamo pobednika koji će sam izabrati destinaciju na koju želi da putuje.
Datum izvlačenja: 03. jul 2015.
Pobednik kviza: Biljana Zeljković
Ukoliko niste imali sreće na održanom izvlačenju svakako nemojte gubiti nadu. Učestvujte u nagradnim Jumbo kvizovima jer svakog meseca očekuje vas novo nagradno putovanje. Pozovite svoje prijatelje i zajedno sa njima igrajte Jumbo kviz, i imajte na umu da samo onaj koji igra ima šansu da besplatno putuje do najatraktivnijih destinacija širom sveta! Verujte plavom slonu!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama