Aviokarte za Salzburg od 369€ kod Austriana

Ukoliko planirate zimovanje u poznatim evropskim ski-centrima, sada po povoljim cenama aviokarata možete putovati sa autrijskom avio-kompanijom Austrian Airlines.
Salzburg22

Specijalne cene povratnih aviokarata za neke od atraktivnih zimskih destinacija stižu iz Austrian Airlines-a.U okviru promotivnog perioda povratne aviokarte za Salzburg po ceni od 369 €, Insbruk od 369 €, kao i Grac i Klagenfurt od 335 € mnoge će opredeliti da svoje dane odmora provedu uživajući u zimskim čarolijama u ovim poznatim zimskim centrima.
Promotivni period u okviru kojeg možete kupiti karte za ove sjajne destinacije traje od 30. septembra do 12. oktobra. Minimalno trajanje putovanja je jedan vikend (subota na nedelju) ili pet radnih dana.Maksimalno boravak, odnosno period realizacije putovanja limitiran je na godinu dana.
Navedene cene odnose se na putovanje iz Beograda.Broj mesta u okviru promo kampanje je ograničen.U cenu su uključene sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje aviokarata.
Austrian Airlines zadržava pravo promene uslova promo kampanje. Više o uslovima ove zaista dobre ponude austrijske avio-kompanije možete pogledati klikom OVDE.

Austrian Airlines vama na usluzi

Austrian Airlines je osnovan još daleke 1958. godine a od 2000. je član Star Alliance-a. Svojom flotom, koju čine avioni tipa Airbus, Boeing, Fokker i Bombardier prevozi svoje putnike na preko 130 destiancija širom sveta. Samo prošle (2011.) godine Austrian Airlines je prevezao otprilike 11.3 miliona putnika. Iz Beograda za Beč Austrian Airlines direktno leti i do 6 puta na dan. Iz Beča sa Austrianom lako i jednostavno stižete do preko 100 evropskih metropola ili putujete do prekookeanskih destinacija u Americi ili Aziji.
Danas je Austrian Airlines jedna od vodećih svetskih aviokompanija a sa svojim novim terminalom na Bečkom Aerodromu, koji je počeo sa radom u junu ove godine, predstavlja najbrži transferni aerodrom u čitavoj Evropi i pruža kompletnu uslugu i komfor svim svojim putnicima.
Ne propustite ovu ponudu Austian Airlinesa i već ove zime po sniženim cenama aviokarata osetite zimske čarolije prelepe Austije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama