Kviz 29: Besplatno u Beč vode vas Austrian i Jumbo

Beč je austrijska prestonica i metropola koja svojim velelepnim zdanjima u gotskom stilu, bogatom istorijom i kulturom privlači turiste iz čitavog sveta. U ovom prelepom gradu čije obale zapljuskuje Dunav, stvarali su Mocart, Betoven, Šubert, Štraus, Hajden pa stoga i ne čudi zbog čega je bečka opera jedna od najvažnijih operskih kuća na svetu. Mnoštvo muzeja i pozorišta do kojih možete doći fijakerom svedoci su kulture grada koja se stvara vekovima unazad.
Saznajte zašto je Beč, na osnovu studija iz 2009. godine, po kvalitetu života prvi grad na svetu i zašto nosi epitet prestonice slatkiša.
Probajte čuvenu Saher tortu, Mocart kugle i zaplešite valcer na obalama lepog plavog Dunava! I to besplatno?! Da, moguće je!
Učestvujte u nagradnom kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno posetite Beč! Besplatno u Beč vode vas avio-kompanija Austrian Airlines i vaša turistička agencija Jumbo Travel.
Pazite, sa jednom e-mail adresom možete samo jednom učestvovati u nagradnom kvizu!
Pobednik kviza kao nagradu osvaja: 2 povratne aviokarte Beograd – Beč + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma “Nikola Tesla”.

Besplatno u Beč vode vas Austrian i Jumbo – ime pobednika

Datum izvlačenja: 4. novembar 2014
Pobednik kviza: Sanja Davidović
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama