AnadoluJet pokreće direktnu liniju Ankara – Beograd

Turkish Airlines preko svoje regionalne podružnice AnadoluJet uspostavlja direktnu liniju između Ankare i Beograda.

Beograd će od 23. decembra 2021. biti povezan direktnom linijom sa Ankarom.

Dva glavna grada, Srbije i Turske, po prvi put će dobiti direktnu redovnu liniju pošto je Turkish Airlines dobio dozvolu srpskog direktorata (DCV) za ovaj poduhvat.

DCV je izdao odobrenje avio-prevozniku Turkish Airlines / Anadolujet za obavljanje redovnog avio-prevoza na liniji Ankara – Beograd – Ankara, sa dva leta nedeljno, počevši od 23. decembra 2021. do kraja saobraćajne sezone zima 2021/22. što znači do poslednjeg vikenda u martu naredne godine.

Letove će obavljati avio prevoznik Anadolujet, koji je u stoprocentnom vlasništvu turske nacionalne aviokompanije Turkish Airlines i posluje kao njegova regionalna podružnica. Svi letovi su pušteni u prodaju.

Na letu do Ankare koristiće se avion Boeing 737-800 sa 180 putničkih mesta, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno – četvrtkom i nedeljom.

Let će trajati dva sata, a važno je naglasiti da se u Turskoj ne primenjuje zimsko računanje vremena, već da je cele godine isto vreme, tako da je u zimskom periodu vremenska razlika između Srbije i Turske +2 sata u korist Turske.

 

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine AnadoluJet i Turkish Airlines avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Turkish Airlines  možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama