Air Serbia Premium salon otvoren za sve putnike

Air Serbia Premium salon na beogradskom Aerodromu “Nikola Tesla” otvorene je za sve putnike nezavisno sa kojom avio kompanijom putuju.

Air Serbia Premium salon u Beogradu

Ukoliko polazite iz Beograda ili vam je Beograd tranzitna stanica svoje vreme u čekanju možete provesti u Premium salonu Air Serbie i koristiti sve njegove prednosti.
Pretvorite čekanje u uživanje, izbegnite užurbanost i odmah zakoračite u mirnu oazu. Smestite se u udobne fotelje, uživajte u specijalitetima à la carte menija ili švedskog stola, osvežite se tušem, završite posao ili saznajte najnovije vesti, dok uživate u elegantnom okruženju pre ukrcavanja na let.
Prednosti Air Serbia Premium Salona

  • Restoranski à la carte meni i celodnevni švedski sto sa toplim i hladnim jelima, napravljenim od najfinijih srpskih proizvoda
  • Veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića
  • Kafa koju priprema naš profesionalni barista
  • Udoban sedeći salon
  • Televizor sa ravnim ekranom, intenacionalne novine i časopisi
  • Wi-Fi konekcija i stanice za punjenje uređaja
  • Luksuzne tuš-kabine sa kompletnom opremom
  • Informacije o letovima u realnom vremenu

Cena karte za Premium salon
Ukoliko se odlučite za boravak u Air Serbia Premium salonu, a putujete sa ovom avio kompanijom cena karte za salon iznosi 5600 dinara (45€) a ako putujete sa drugim avio kompanijama cena pojedinačne karte za salon je 6800 dinara (55€).
Vaše avio karte za Air Serbia letove možete odmah obezbediti klikom OVDE.
Air Serbia Premium salon na raspolaganju vam je maksimalno 3 sata, a radno vreme salona je od 00-24 časa. Ulaz zavisi od trenutne raspoloživosti. Pravo na ulazak imaju samo gosti sa avio kartama za let i važećom kartom za ukrcavanje. Stil oblačenja – ležerni poslovni stil tokom čitavog boravka.
Lokacija Premium salona
Air Serbia Premijum salon nalazi se ispred izlaza A5 u tranzitnoj zoni Aerodroma “Nikola Tesla”.
Sve informacije, rezervacije i kupovinu avio karata potražite pozivom na 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova, subotom od 09-15.
Posetite Air Serbia Premium salon i na najbolji način iskoristite vaše slobodno vreme između letova.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama