Lufthansa Premium ekonomska klasa povoljnije

Lufthansa Premium ekonomska klasa po najpovoljnijim cenama očekuje vas u Jumbo Travelu. Osetite kvalitet najbolje evropske premium klase, platite avio karte na rate.

Lufthansa Premium ekonomska klasa od 839€

Putujte u velikom stilu koristeći usluge avio kompanije Lufthansa. Iskoristite priliku i saznajte zašto je Lufthansa Premium ekonomska klasa jedna od najboljih evropskih. Po promo cenama povratnih avio karata putujte do:
[table id=214 /]
Cena avio karata odnosi se na putovanje iz Beograda. U cenu su uključene sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Važe specijalni uslovi putovanja.
Period putovanja: od 1. septembra do 19. decembra 2016. i od 25. decembra do 24. juna 2017. godine.
Minimum zadržavanja na putovanju je 6 dana. Avio karte nije moguće refundirati. Promena datuma putovanja podleže doplati od 190€ po karti.
Informacije o dimenzijama i težini prtljaga pogledajte na Lufthansa dozvoljeni prtljag u avionu.
Sve informacije i rezervacije avio karata možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.
Za vas smo tu svakog radnog dana od 09-20 časova, kao i subotom od 9-15 časova.
U Jumbo Travelu imate i dodatne povoljnosti. Platite avio karte na rate bez kamate čekovima građana. Više na načini plaćanja.
Lufthansa Premium ekonomska klasa sada je po najpovoljnijim cenama. Iskoristite promociju! Vidimo se u Jumbo poslovnicama.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama