Kviz 28: Swiss i Jumbo vas vode u Ženevu

Kviz 28: Swiss i Jumbo vas vode u Ženevu – Ženeva, moderna i tradicionalna, užurbana, opuštena, a tako zanimljiva i gostoljubiva. Ovaj prelepi kosmopolitanski švajcarski grad možete doživeti na mnogo različitih načina. Predstavlja pravi biser evropskog turizma od čije lepote stičete utisak da je vreme stalo.
Veoma impresivno, s obzirom da je Ženeva svetska prestonica satova gde se izrađuju ručni časovnici vredni i po nekoliko miliona dolara.
Ženeva je i svetsko diplomatsko – poslovno središte Evrope, pa se u njoj ne retko u luksuznim automobilima mogu videti državnici, poslovni ljudi, političari, kao i predstavnici svetskog džet-seta koji svojim velikim privatnim jahtama krstare ženevskim jezerom.
Da li smo vas dovoljno zainteresovali da posetite Ženevu i uživate u njenim čarima? I to besplatno? Da, moguće je!
Učestvujte u nagradnom kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno posetite Ženevu! Ovo vredno putovanje poklanjaju vam avio-kompanija SWISS Airlines i vaša turistička agencija Jumbo Travel.
Pobednik kviza kao nagradu osvaja: 2 povratne aviokarte Beograd – Ženeva + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma „Nikola Tesla“.
Datum izvlačenja: 01. oktobar 2014.
Pobednik kviza: Danijela Ilić

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama