Kviz 28: Swiss i Jumbo vas vode u Ženevu

Kviz 28: Swiss i Jumbo vas vode u Ženevu – Ženeva, moderna i tradicionalna, užurbana, opuštena, a tako zanimljiva i gostoljubiva. Ovaj prelepi kosmopolitanski švajcarski grad možete doživeti na mnogo različitih načina. Predstavlja pravi biser evropskog turizma od čije lepote stičete utisak da je vreme stalo.
Veoma impresivno, s obzirom da je Ženeva svetska prestonica satova gde se izrađuju ručni časovnici vredni i po nekoliko miliona dolara.
Ženeva je i svetsko diplomatsko – poslovno središte Evrope, pa se u njoj ne retko u luksuznim automobilima mogu videti državnici, poslovni ljudi, političari, kao i predstavnici svetskog džet-seta koji svojim velikim privatnim jahtama krstare ženevskim jezerom.

Da li smo vas dovoljno zainteresovali da posetite Ženevu i uživate u njenim čarima? I to besplatno? Da, moguće je!

Učestvujte u nagradnom kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno posetite Ženevu! Ovo vredno putovanje poklanjaju vam avio-kompanija SWISS Airlines i vaša turistička agencija Jumbo Travel.
Pobednik kviza kao nagradu osvaja: 2 povratne aviokarte Beograd – Ženeva + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma „Nikola Tesla“.

Datum izvlačenja: 01. oktobar 2014.
Pobednik kviza: Danijela Ilić

19 comentara

Dragana Peric
1 септембра, 2014
Bravo! Najbolji ste. :)
Dragana Peric
1 септембра, 2014
Bravo! :)
dragan
1 септембра, 2014
ko je dobitnik nagradnog putovanja u zenevu ?
  Vladimir
  1 септембра, 2014
  Postovani Dragane, izvlacenje smo odrzali a ime pobednika mozete videti na http://www.jumbo.rs/jumbo-kviz/kviz-28-swiss-i-jumbo-vas-vode-u-zenevu/
Marija
1 септембра, 2014
Mozete li mi reci gde mogu da se procitaju imena dobitnika?
  Vladimir
  1 септембра, 2014
  Postovani Marija, izvlacenje smo odrzali a ime pobednika mozete videti na http://www.jumbo.rs/jumbo-kviz/kviz-28-swiss-i-jumbo-vas-vode-u-zenevu/
Billie
1 септембра, 2014
Hvala sto mislite na nas .... Pozdrav!
slavoljub toskic
1 септембра, 2014
Zelim da ucestvujen u kvizu
  Vladimir
  1 септембра, 2014
  Postovani Slavoljube svoje ucesce u kvizu mozete ostvariti klikom OVDE. Davanjem tacnih odgovora na postavljena pitanja sticete sansu da na izvlacenju bas vi, uz malo srece, budete pobednik koji osvaja vredno putovanje.
Suzana
1 септембра, 2014
Šta je sa Cirihom? U najavi kviza je bilo " Učestvujte u kvizu i osvojite 2 avio karte do Ciriha ili Ženeve" a onda se samo Ženeva spominje. Sa Cirihom biste me baš obradovali :) . Jambo POZDRAV.
  Vladimir
  1 септембра, 2014
  Postovana Suzana. U pravu ste, pobednik bira da li ce posetiti Zenevu ili Cirih. Ucestvvujte u nasem nagradnom kvizu jer nikad se ne zna.. mozda bas vi budete imali najvise srece na izvlacenju. Srdacan pozdrav.
Pavle
1 септембра, 2014
Kad je odlazak, a kada povratak? Koliko ta poseta traje?
  Vladimir
  1 септембра, 2014
  Postovani Pavle, Datume odlaska i povratka, odnosno samu dužinu boravka u Ženevi pobednik kviza određuje sam.Nagrada kviza su avio karte koje pobednik dobija. U nagradu nije uključen smestaj, koji pobednik uz nasu pomoc ili sopstvenu reziju organizuje u Ženevi.Koliko dana ce ostai u Ženevi stvar je opredeljenja pobednika. Za sve dodatne informacija stojimo vam na raspolaganju. Srdacan pozdrav
Zuzana
1 септембра, 2014
Ah, ta Svajcarska? Lepa li je? Jumbo je najlepsi - divni ste - uvek i ostanite.
tanja
1 септембра, 2014
Divni ste, ziveli
Marija
1 септембра, 2014
Kada se završava kviz za put za Ženevu i gde možemo da vidimo da li smo među dobitnicima ? Pozdrav
  Vladimir
  1 септембра, 2014
  Poštovana Marija, Nagradni kviz "Swiss i Jumbo vas vode u Ženevu" završava se 30. septembra u 23:59. Ukoliko jos uvek niste uzeli učešće to mošete učiniti na http://www.jumbo.rs/jumbo-kviz/ Srdacan pozdrav
Aleksandar
1 септембра, 2014
Kada je izvlacenjenje?
  Vladimir
  1 септембра, 2014
  Poštovani Aleksandre, Izvlačenje pobednika kviz "Swiss i Jumbo vas vode u Ženevu" biće obavljeno početkom narednog meseca.