Aviokarte za Sarajevo od 94 eura kod Air Serbie

Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia i ovog petka sprema specijalne cene u okviru tradicionalne akcije Happy Friday.
Aviokarte za Sarajevo od 94 eura

Po povoljnim cenama možete putovati ukoliko vaše mesto u avionu Air Serbie obezbedite kupovinom avio-karte sutra.Air Serbia je objavila specijalnu promotivnu kampanju u kojoj gostima nudi atraktivne promotivne cene karata za rane rezervacije letova iz Beograda do čak 16 destinacija u okviru svoje mreže.Cene avio-karata su veoma popularne pa ukoliko ste planirali svoje putovanje ka nekoj od destinacija obuhvaćenih sutrašnjom promo akcijom pravo je vreme za kupovinu. Aviokarte za Sarajevo od 94 eura svakako će primamiti mnoge da se odluče za put.
Na promo akciji su takođe i Dubrovnik, Pula, Split, Skoplje  po ceni povratne avio-karte već od 99 eura, Rim od 102 eura, Bukurešt od 109 eura, Milano, Sofija, Istanbul od 119 eura, Solun od 129 eura, Prag od 159 eura, Stokholm, Kopenhagen od 169 eura, Berlin od 199 eura, i Abu Dabi za čiju povratnu aviokartu po promotivnoj ceni treba izdvojiti 329 eura.Navedene cene odnose se na ekonomsku klasu putovanja.
Karte po promotivnim cenama je moguće kupiti od 15. avgusta do 31. avgusta 2014. i važe za putovanja od 1. septembra do 5. decembra 2014. godine.
Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Karte se mogu kupiti i za putovanja iz ovih gradova do Beograda. Mogućnosti rezervacije zavise od ograničenog broja raspoloživih mesta. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.

Air Serbia pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama