Kviz 26: Besplatno u Drezden vas vode Deutsche Bahn i Jumbo Travel

Drezden, grad umetnosti i kulture smešten u dolini reke Elbe predstavlja jedan od najposećenijih gradova Nemačke.Zbog svoje zadivljujuće arhitekture i veličanstvenih muzeja, ovaj grad nazivaju i „Firenca na Elbi“.
Želite li i vi kao i milioni turista da uživate u čarobnom pogledu sa drezdenskog dvorca, i to besplatno? Moguće je!

Železnička kompanija Deutsche Bahn, Nemačka Nacionalna Turistička Organizacija i Jumbo Travel vas vode na ovo nezaboravno putovanje iz snova.

Pobednik osvaja: 2 povratne vozne karte na relaciji Berlin – Drezden + 2 noćenja sa doručkom u Drezdenu

Izvlačenje: 07.08.2014.

Dobitnik:  Milan Tomić

 

best western sajt

 

 

 

 

26 comentara

Marija
1 јула, 2014
Kad cete objaviti ime dobitnika?
  Vladimir
  1 јула, 2014
  Poštovana Ljiljana, Pobednika kviza „Besplatno u Drezden vas vode Deutsche Bahn i Jumbo Travel“ izvućićemo danas. Ime pobednika objavicemo na nasem sajtu i nasoj facebook strani. Srdacan pozdrav
una
1 јула, 2014
odlican kviz.
Ljiljana Djokovic
1 јула, 2014
molim Vas da li je izvucen dobitnik nag.kviza putovanje u Drezden
  Vladimir
  1 јула, 2014
  Poštovana Ljiljana, Pobednika kviza "Besplatno u Drezden vas vode Deutsche Bahn i Jumbo Travel" izvućićemo u narednih 24 časa. Pratite nas i saznajte da li ste baš vi naš pobednik. Srećno
Duška
1 јула, 2014
Dobila sam mejl da imam 5 od 5 tačnih. Interesuje me kada se saznaje dobitnik putovanja? Hvala unapred
  Igor Vranješević
  1 јула, 2014
  Ime dobitnika ćemo objaviti početkom avgusta na ovoj strani i na FB. Srećno !
laki
1 јула, 2014
mogu i neke utesne nagrade.
Dejan
1 јула, 2014
Nikada nisam osvojio nagradu ni na jednom kvizu ove vrste, pa ne očekujem ni sada. Valjda volim da popunjavam formulare pa zato igram :) No, siguran sam da je Drezden fantastična destinacija. Pobedniku želim lep provod tamo!
Marija
1 јула, 2014
A kako do Berlina? :)
  Igor Vranješević
  1 јула, 2014
  Prevoz do Berlina nije obezbeđen u sklopu nagrade u kvizu a na vama je da odaberete kako stići do tamo. Ukoliko osvojite nagradu možemo da se dogovaramo i ukoliko vam je Berlin daleko možemo voznu kartu da napravimo i sa polaskom iz nekog drugog grada u Nemačkoj i tako napravimo putovanje po vašoj želji.
ana
1 јула, 2014
postovana agencijo,ja sam danas igrala Vas kviz pa pitam dali vazi iako je 5 juli ali tek sam danas videla na fesu,puno pozdrava svima i sretan put svima koji osvoje lepu nagradu ana
  Igor Vranješević
  1 јула, 2014
  Dobro veče, kviz možete igrati tokom meseca jula a izvlačenje dobitnika je početkom sledećeg meseca. Prihvatamo učešće samo jednom sa istom mejl adresom pa vodite računa da vam odgovori budu 100% tačni a imate "puškice" za pomoć. Preporučite nas prijateljima i radujte se zajedno ukoliko neko od vas osvoji ovu vrednu nagradu.
Aldin
1 јула, 2014
Mozda nebi bio najsretni čovjek na svijetu kad bi posjetio Drezden, al bi moje srce najbrže kucalo na svjetu kad bi saznao da sam osvoju putovanje u Drezden
Milosavka
1 јула, 2014
ZEEEEEEEEEeeeeelim da idem jakoooooooo
Anica Mitrovic
1 јула, 2014
Postovani, Imala sam prilike da pre mnogo godina proputujem kroz Drezden u vreme kada je bio nezalecen od rata. Grad je i tada imao poruku ali politichke prilike nisu dozvoljavale nikakve restauracije i sichno. Volela bih da ga vidim sada kad znam kako je sredjen i sta sve nudi. Nadam se da ce "Jumbo travel" i za one koji ne budu imali srece na ovom kvizu isti aranzman ponuditi svojim klijentima. Hvala i srdachan pozdrav
  Vladimir
  1 јула, 2014
  Postovana Anice, naš savet je da učestvujete u kvizu i možda baš vi budete srećni pobednik koji će putovati u Drezden. Jumbo Travel uspostavio je saradnju sa Deutche Bahn železničkom kompanijom iz Nemačke i jednom od najvećih u Evropi što će našim ljudima omogućiti putovanje vozovima ove kompanije po celom Starom kontinentu pa povoljnim cenama. Više o Deutche Bahn- u možete pogledati na linku http://www.jumbo.rs/deutsche-bahn/ Srdačan pozdrav!
Marija Markovic
1 јула, 2014
Postovani, Uvek rado ucestvujem u kvizovima koje organizujete samo zato sto su interesantni i sto me nateraju da obnovim znanje o gradovima sirom sveta. Vazno je ucestvovati i puno srece svima koji se igraju sa vama!
Srdjan.
1 јула, 2014
Postovani, Ucestvujem redovno vec mesecima u kvizu koji organizujete.Lepa stvar je sto su Vam kvizovi posteni ,barem mi deluju tako, nisu namesteni ,tako da svi imamo mpgucnosti da budemo izvuceni.Uz naravno malo znanja,i faktora srece.Imamo i puskice tako da i naucimo nesto preko kviza. Zelim Vam da jos dugo trajete pa ko zna, mozda i ja budem izvucen.Ako ne ovoga,a ono neki drugi put.Pozdrav svima.
  Vladimir
  1 јула, 2014
  Postovani Srđane, hvala Vam na lepim rečima.Naš kviz koji već više od 2 godine organizujemo iz meseca u mesec ima za cilj da nekog od ljudi dobre volje koji veruju u nas posalju na nezaboravno putovanje. Kviz je potpuno pošteno organizovan što mogu posvedočiti i naši dobitnici putovanja. Savetujemo svima da igraju kviz jer nikad se ne zna, možda baš vi budete imali sreće na nekom od izvlačenja.
dragan
1 јула, 2014
Bilo bi extra,samo ako bude...
  Vladimir
  1 јула, 2014
  Ukoliko ste učestvovali u kvizu i tačno odgovorili na postavljena pitanja svakako imate šansu da osvojite vredno putovanje. Srećno na izvlačenju!
lidia
1 јула, 2014
Neizmjerno se radujem svakom putovanju!
Srđan
1 јула, 2014
Bilo bi lepo skoknuti do Drezdena !
  Vladimir
  1 јула, 2014
  Ucestvujte u nasem kvizu, odgovorite tacno na postavljena pitanja i imate sansu da mozda bas vi budete pobednik kviza koji ce putovati u Drezden.Ime pobednika objavićemo nakon izvla;enja početkom avgusta na našem sajtu i našoj facebook strani https://www.facebook.com/JumboTravel Želimo vam puno sreće
Dusanka
1 јула, 2014
Drezden, grad kulture i umetnosti, jedva cekam da ga posetim!