Jumbo kviz: Izvučen putnik za Frankfurt

Jumbo kviz i ovoga puta omogućiće najsrećnijem učesniku da ostvari svoje snove i besplatno otputuje u Frankfurt!
Nakon više od mesec dana trajanja kviza i više od desetinu hiljada učesnika jedan je najviše imao sreće na upravo održanom izvlačenju pobednika kviza koji će besplatno putovati u Frankfurt.
Podsećanja radi, da bi učesnik osvojio ovu vrednu nagradu bilo je potrebno da tačno odgovori na pet postavljenih pitanja u kvizu, i da pored znanja ima i najviše sreće na izvlačenju. U saradnji sa avio-kompanijom Lufthansa, Jumbo Travel i ovoga puta nagradiće pobednika Jumbo kviza vrednom nagradom.
Pobednik kviza kao nagradu osvaja: 2 povratne aviokarte za Frankfurt + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma “Nikola Tesla”.

Jumbo kviz – ime pobednika

U prisustvu predstavnika avio-kompanije Lufthansa i turističke agencije Jumbo Travel održano je izvlačenje pobednika i konačno vas sa radošću možemo izvestiti o imenu dobitnika koji će besplatno putovati u Frankfurt
Datum izvlačenje: 14. decembar 2015.
Ime pobednika: Svetislava Bulajić
Svetislavi Bulajić čestitamo na osvojenoj nagradi sa željom da se lepo provede na svom nagradnom putovanju u Frankfurtu, a sve ostale pozivamo da i dalje igraju Jumbo kviz, jer nikad se ne zna, možda baš vi budete sledeći pobednik koji će osvojiti besplatno putovanje.
Još danas uzmite učešće jer samo onaj ko igra ima šansu da osviji nagradu. Nagradni Jumbo kviz možete odigrati klikom OVDE.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama