Bokserska revija u Hali Spensa

Bokserska revija u Hali Spensa 24. marta privukla je veliki broj poklonika ove „plemenite veštine“. I ovoga puta Jumbo Travel našao se na pobedničkom postolju zajedno sa sjajnim borcem Markom Nikolićem.

Bokserska revija u Novom Sadu

Praznik boksa u Novom Sadu! Tako bi se mogao opisati spektakl u hali Spensa u Novom sadu 24. marta. Veliki broj ljubitelja ove veštine okupio se da bi pored nekoliko uvodnih borbi pratio i profesionalne mečeve.

Bokserska revija bila je ulepšana profesionalnim mečevima izmađu Serifa Gurdijeljca i Lubena Todorova u kategoriji do 60 kilograma, Đorđa Markovića i Nikole Stojiljkovića u kategoriji do 75 kilograma.

Borba večeri bila je između Nikole Milačiča i Nenada Pagonisa za internacionalnu tilulu IBO u kategoriji do 91 kilogram u kojoj je Milačić izašao kao pobednik.

Još jedan meč izazavao je oduševljenje publike, a to je borba u kategoriji do 81 kilogram između jednog od najatraktivnijih boraca Marka Nikolića i hrvatskog boksera Gordana Glišića.

Marko Nikolić dobio je ovu borbu prekidom u trećoj rundi meča čime je nastavio svoj niz pobeda u profesionalnim vodama sa realnom šansom da se u doglednom periodu bori za neku od važnih titula.

Turistička agencija Jumbo Travel podržala je ovu manifestaciju kao i sjajnog borca Marka Nikolića od kojeg se u bliskoj budućnosti očekuju visoki dometi.