Nova Flydubai biznis klasa iz Beograda

Nova Flydubai biznis klasa iz Beograda svakodnevno. Jedina avio kompanija koja nudi ravan krevet u biznis klasi. Avio karte vas očekuju u svim Jumbo Travel poslovnicama.

Nova Flydubai biznis klasa – luksuz po super ceni

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da od danas pa na dalje na liniji za i iz Beograda leti najnoviji tip aviona flydubai flote, iz porodice Boeinga 737 MAX 8.
Ravan krevetu biznis klasi dužine 198cm dostupan već iz Beograda je ono što nas izdvaja od ostalih aviokompanija. Neka vaš odmor i užitak putovanja započnu već u Beogradu.
Inovativno dizajnirana i izradjena od premium materijala naša kabina paspolaže sa:

  • 10 mesta u biznis klasi
  • 156 mesta u ekonomskoj klasi

Nova Flydubai biznis klasa nudi opuštanje u elegantno uređenom enterijeru, komfor i privatnost uz izuzetan izbor pića, delikatesa, besplatne filmove, muziku, igrice, kupovinu iz flydubai duty free shopa i internet tokom cele dužine trajanja leta.
Najvažnije za one koji žele da se odmore posle ručka je da nova flydubai biznis klasa pruža užitak spavanja na ravnom krevetu baš kao kod kuće.
Avio karte za sve flydubai destinacije možete obezbediti klikom OVDE.
Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na online@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama