Qatar Airways promocija avio karata u Jumbu

Qatar Airways promocija avio karata u svim Jumbo Travel poslovnicama. Niže cene karata za putovanja širom sveta. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77

Qatar Airways promocija avio karata

Upoznajte nove kulture, gradove i ljude. Još danas svratite u neku od Jumbo Travel poslovnica i obezbedite sebi putovanje iz snova po promotivnim cenama avio karata.
Avio kompanija Qatar Airways u okviru svoje nove promo akcije nudi snižene cene avio karata za putovanja iz Beograda do mnogih destinacija iz svoje bogate mreže letova.
Qatar Airways promocija avio karata uključuje povratna putovanja sa aerodroma “Nikola Tesla” do
[table id=260 /]
Prikazane cene važe za putovanja na ekonomskoj klasi Qatar Airways. U cenu su uključene sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avio karata.
Vaše avio karte možete obezbediti i online jednostavnim klikom na Rezervacija avio karata.
Specijalne povoljnosti plaćanja očekuju sve naše klijente. U Jumbo Travelu možete platiti sve avio karte na 6 rata bez kamate.
Stručan tim naših agenata pored avio karata ponudiće vam najpovoljniji hotelski smeštaj bilo gde u svetu kao i neophodno međunarodno putno osiguranje koje će učiniti vaše putovanje bezbednim.
Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na online@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama