Deutsche Bahn vozovi

Deutsche Bahn vozovi pružaju sve što je neophodno putnicima da bi vožnja bila sigurna, udobna i komforna. To ostvaruju svojim brzim vozovima visokih performansi u koje spadaju:
ICE 1
Vozovi ovog tipa su u sastavu Deutsche Bahn od 1991. godine. Pružaju odličan kvalitet prevoza putnika, koje do željenje destinacije prevoze maksimalnom brzinom od 280 km/h. Kapaciteta 743 mesta ovi vozovi prevešće vas do bilo kojeg odredišta u Nemačkoj u najkraćem vremenskom roku i to bez minuta zakašnjenja.
Deutsche Bahn vozovi
ICE 2
Moderniji naslednik ICE 1 u sastavu Deutsche Bahn  je od 1996. godine. Milioni zadovoljnih putnika širom Evrope koje su ovi vozovi prevezli svakako su garant kvaliteta. Kao i ICE 1, i kod ovog tipa voza brzina je limitirana na 280 km/h
ICE 2
ICE T
ICE T predstavlja moderan voz spreman da izađe u susret i najzahtevnijim potrebama svojih putnika.Ponosni član Deutsche Bahn tima je od 1999. godine. Putnicima pruža komfornu potpuno bezbednu vožnju pa je i brzina koju dostiže ograničena na 230 km/h.
ICE T
ICE 3
Predstavlja voz budućnosti i prvi veoma brzi voz u Nemačkoj. Luksuzno opremljen, ovaj voz svoje putnike prevozi brzinom do 330km/h što je veliki iskorak u budućnost železničkog saobraćaja.U svom sastavu poseduje čak i igraonicu za najmlađe. Zaista fantastično, priznaćete!
ICE_3

Deutsche Bahn vozovi – mreža koja pokriva celu Evropu

Deutsche Bahn vozovi omugućavaju vam obilazak čitave Evrope kroz svoju razgranatu mrežu destinacija. Bilo za koju klasu prevoza da se odlučite, do svoje željene destinacije stićićete brzo, tačno, ugodno putujući uz najviši mogući nivo bezbednosti i kvaliteta.
U kooperaciji sa drugim partnerskim voznim kompanijama Deutsche Bahn će vaše putovanje Evropom učiniti potpuno nezaboravnim. Odaberite željenu destinaciju, spakujte vaše kofere i pravac do železničke stanice – Deutsche Bahn vozovi vas očekuju, i požurite, nema kašnjenja!
Sve informacije u vezi sa polascima, cenama voznih karata, rezervacije i kupovine možete dobiti na 011  303 88 77 ili postavljanjem upita klikom OVDE

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama