Prevoz putnika lux vozilom

Ukoliko želite konfor, udobnost i bezbednost, mi smo spremni !

Vozilo za prevoz putnika Mercedes Sprinter najnovije generacije, opremljeno lux opremom je prava opcija za Vaše putovanje. Sva sedišta su veoma udobna, obaraju se  i raspoređena su tako da svim putnicima čak i duža vožnja bude ugodna. Vozilo je klimatizovano sa dva klima uređaja i veoma brzo se postiže željena temperatura.
Za još bolji ugođaj na raspolaganju vam je CD/DVD/VIDEO/AUDIO sistem pa na put možete poneti vaš audio-video materijal. Velika panoramska stakla sa strane i napred pužaju odličan pregled svim putnicima prilikom razgledanja grada kao i vožnje po raznim krajolicima. Postoji mogućnost WIFI interneta na zahtev, za vožnje u Srbiji.
U slučaju da putnici imaju veću količinu stvari upotreba prikolice se ne naplaćuje dodatno.

Vozilo za prevoz putnika sa slike je najbolje vozilo koje imamo u floti i toplo ga preporučujemo.

Za ponude za prevoz putnika i sva dodatna pitanja pozovite odmah 065 303 55 88 ili pošaljite e-mail na transfer@jumbo.rs

WiFi  *  webasto * 2 x radijator * 2 x klima *  veliki gepek *  panorama stakla * 20 sedišta * postolje za čašu * mrežica za novine * obaranje o odvajanje sedišta * prikolica *

« 1 од 3 »

Jumbo Travel poseduje sve dozvole izdate od Ministarstva saobraćaja Srbije za vanlinijski prevoz putnika u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Vozila iz našeg voznog parka se redovno održavaju, posedujemo obaveznu i dodatnu opremu, poštujemo propise u skladu sa zakonom o Bezbednosti saobraćaja na putevima. Naši vozači su profesionalni, poseduju iskustvo i kvalitet, stalno su zaposleni u Jumbo Travel-u.

Veoma nam je stalo da budete zadovoljni našom uslugom i da nas preporučite prijateljima.