Jeftinije aviokarte za Frankfurt kod Air Serbie

Jeftinije aviokarte za Frankfurt, Larnaku i Ljubljanu možete obezbediti samo danas kod Air Serbie u okviru “Happy friday” akcije.

Jeftinije aviokarte za Frankfurt kod Air Serbie
Jeftinije aviokarte za Frankfurt kod Air Serbie

Nacionalna aviokompanija Srbije nudi svakog petka povoljnu cenu povratnih aviokarata za svoje destinacije sa polaskom iz Beograda. Jeftinije karte za Frankfurt samo su deo ponude za fenomenalno putovanje po super cenama.
Ovog petka, 3. jula, srpska nacionalna aviokompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija:

  • Frankfurt počev od 139 evra*
  • Larnaka počev od 159 evra*
  • Ljubljana počev od 109 evra*

* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Jeftinije aviokare za Frankfurt i ostale destinacije sa promocije će po ovim promotivnim cenama biti na raspolaganju samo u petak, 3. jula 2015, i važiće za putovanja počev od 6. jula do 14. decembra 2015. godine (osim: do Beograda između 6. jula i 7. avgusta 2015. godine; od Beograda između 24. jula i 6. septembra 2015. godine).
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanija Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Jeftinije aviokarte za Frankfurt – šansa za predivno putovanje!

Jeftinije aviokarte za Frankfurt, Larnaku i Ljubljanu šansa su da već ovog leta po specijalnoj promotivnoj ceni aviokarata upoznate neke od najatraktivnijih turističkih destinacija Evrope.
Svakog petka pruža vam se prilika da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom. Srpska kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija, pa s toga će vam i jeftinije aviokarte za Frankfurt i usluge naše kompanije pružiti šansu da upoznate Nemačku.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, kvalitet usluge znatno poboljšao, putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira avioprevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promo akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od atraktivnih destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama