Zašto baš sada treba uplatiti letovanje

Prateći svetske trendove i Srbi se sve ranije odlučuju za rezervaciju letnjih aranžmana. Osnovni razlog je cena koja može biti i do 50 odsto niža za rane uplate.
Na ovaj način putnici iz Srbije već godinama ostvaruju značajnu uštedu kada je u pitanju hotelski smeštaj širom Mediterana. Tako i hotelijeri dolaze do novca koji im je potreban za pripremu nove sezone, a samo pažljiv izbor hotela koji su svrstani u našu ponudu može da dovede do potpunog zadovoljstva klijenata.
Garancija kvaliteta je i saradnja sa prvim i svetski poznatim tour operatorom, Thomas Cook iz Velike Britanije.
Ekonomska kriza najviše pogađa masovni turizam, tj agencije koje opslužuju velike grupe putnika i za koje agencije unapred uplaćuju garancije da će se gosti sigurno pojaviti. Individualni turizam ne oseća krizu u tolikoj meri, i ne zavisi od veličine grupe ili putnika koji su spremni da krenu na putovanje.
Razlog tome prvenstveno fleksibilnost ovakvog vida putovanja u odnosu na klasično organizovanje grupnih putovanja.
Primetićete da sve agencije koje su nekada prodavale isključivo grupne aranžmane sada prodaju dobrim delom orjentišu prema individualnim aranžmani i prodaji hotelskog smeštaja širom Mediterana.
Rane rezervacije imaju svojih prednosti osim cene. Kada se ranije rezerviše plaćanje može da se “razvuče” na više rata i tako olakša finansijski udar na kućni budžet.
Mi za individualne aranžmane prilikom rezervacije naplaćujemo 30 odsto od ukupne sume, a ostatak može da se plati na rate bez kamate i to do 20 dana pre polaska.
S obzirom na finansijsku situaciju u zemlji omogućili smo našim klijentima da plate na 6 mesečnih rata bez kamate sva individualna putovanja, a na 3 mesečne rate bez kamate avio karte.
 (Igor Vranješević, Jumbo Travel)

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama