Wizz Air od maja uvodi direktnu liniju između Beograda i Abu Dabija

Wizz Air Abu Dabi podružnica mađarske avio kompanije Wizz Air nam donosi sjajne vesti! Naime kompanija je najavila da će uvesti direktnu liniju između Beograda i Abu Dabija i prvi let je zakazan za 19.05.2021. U periodu do 15.06.2021. letovi će saobraćati dva puta nedeljno sredom i nedeljom, a nakon tog datuma zbog promene reda letenja, letovi će se odvijati utorkom i četvrtkom.

Kako je najavljeno Wizz Air avio kompanija planira da obavlja letove do Abu Dabija avionima Airbus A321 sa 239 putničkih mesta.

Red letenja Abu Dabi (AUH) – Beograd (BEG)

5W 7043 Abu Dabi 14.05 – Beograd 17.35
5W 7044 Beograd 18.10 – Abu Dabi 01.20

„Današnja najava potvrđuje našu dugoročnu posvećenost ponudi jeftinih avio-karata u kombinaciji sa veoma kvalitetnim iskustvom leta našim putnicima. Ova nova veza između glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata i Beograda će nastaviti da podstiče saobraćaj stvaranjem potražnje u korist ekonomske raznovrsnosti. Sa radošću iščekujemo putnike na letovima naše nove, ekološke i ultra-efikasne flote, uz posebnu pažnju koju posvećujemo zdravlju i dobrobiti svojih putnika i posade“, izjavio je Kis Van Šaik, generalni direktor kompanije Wizz Air Abu Dhabi.

Ova linija je bila najavljivana još od osnivanja kompanije Wizz Air Abu Dhabi, koja je podružnica (ćerka kompanija) mađarske low-cost kompanije Wizz Air. Kompanija poseduje sopstveni AOC i leti pod oznakom 5W, ali pod istim brendom kao i matični prevoznik. Prodaja je jedinstvena i svi letovi su u jedinstvenom sistemu Wizz Air-a, a tarife i pravila su ista.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Wizz Air avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Wizz Air možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama