Eastern Airlines od maja uvodi direktan let na liniji Čikago – Sarajevo

Eastern Airlines američka avio kompanija uvodi sezonsku letnju liniju između Čikaga i Sarajeva. Avio kompanija će saobraćati direktnom linijom svakog petka iz Čikaga, počev od 28. maja do 3. septembra, dok će povratak saobraćati nedeljom.

Sve letove obavljaće avioni Boeing 767-200ER koji ima kapacitet da prime 238 putnika, od kojih je 18 u premium klasi, a preostalih 220 u ekonomskoj klasi.

Eastern Airlines  nudi putnicima tri različite vrste karata, od kojih svaka uključuje jednu prijavljenu torbu, dok putnici u premium kabini mogu sa sobom besplatno poneti drugu torbu.

“Želimo da naši putnici imaju dobro iskustvo dok putuju sa Eastern Airlines kompanijom. Umesto da trošite jeftino, uzmite našu povoljnu kartu i uštedite novac. Svi letovi kompanije Eastern Airlines uvek su direktni. To predstavlja značajnu uštedu vremena i izbegavanje gubljenja vremena na menjanje aviona ili dolazak do aerodroma da biste uhvatili konekciju za drugi let. Još važnije je da su vaše zdravlje i bezbednost vredniji nego ikad. Direktni letovi jednako su manje vremena provedenog na aerodromima, manje dodirnih tačaka i sigurnija avantura ” izjavili su iz ove avio kompanije.

Karte na relaciji Čikago – Sarajevo su već puštene u prodaju i bez obzira na malo veću cenu karata, ova kompanija nudi mogućnost sigurnijeg i bržeg transporta, između ova dva grada, bez dodatnih čekanja u tranzitu jer direktan let traje oko 9 sati.

Čikago je i ranije bio druga najprometnija ruta iz Sarajeva prema Sjedinjenim Državama, nakon Njujorka.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Eastern Airlines avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Eastern Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama