Veče boksa na Kelemegdanu 9. septembra

Veče boksa na Kelemegdanu u organizaciji Balkan boxinga održaće se na terenima K.K. Partizan 9. septembra. Jedan od prijatelja večeri biće i vaša turistička agencija Jumbo Travel.

Veče boksa na Kelemegdanu

Plemenitu veštinu tokom sutrašnje večeri na Kelemegdanu promovisaće naše najbolji bokseri u okviru manifestacije “Kalemegdan boxing night”.
Posetioci će biti u prilici da uživaju u dve glavne borbe večeri, jedna u šest i druga u 12 rundi. U finišu ovog bokserskog spektakla biće upriličena borba između dva sjajna borca Srbije, najboljeg boksera naše zemlje Marka Nikolića i i fenomenalnog borca Bojana Radovića, u šest rundi.
Najavu za ovo fantastično veče boksa na Kelemegdanu dao je i naš proslavljeni bokser Nenad Borovčanin. On je istakao da vlada veliko interesovanje publike za onu manifestaciju, kao i da će organizacija biti na vrhunskom nivou kakvu Beograd zaslužuje.
Treba naglasiti da veče boksa na Kalemegdanu nije revijalno takmičenje. Svim akterima mečeva sutrašnje borbe će doneti nove bodove za balkansku, evropsku, odnosno svetsku rang listu, tako da će svaki bokser imati priliku za napredak ka nekoj od prestižnih titula.

Program večeri

  • Lazar Stanojević – Nikola Ivković (64 kg)
  • Nikola Živanović – Branislav Malinović (69 kg)
  • Stefan Čolović – Dejan Glišić (75 kg)

Cene ulaznica
Ulaznice za Veče boksa na Kelemegdanu moći će da se kupe na prodajnim mestima agencije DD tickets. Cene ulaznica su 300 RSD tribine, 1000 RSD parter.
Manifestacija ima i humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica ide za decu obolelu od raka.
Ovu grandioznu manifestaciju podržala je i vaša turistička agencija Jumbo Travel. Koristimo ovu priliku i da vas pozovemo da podržite naše borce i uživate u njihovoj veštini.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama