Kalemegdan boxing night

Kalemegdan boxing night u organizaciji Balkan boxinga održan je na terenima K.K. Partizan 9. septembra. Jedan od prijatelja večeri bila je i vaša turistička agencija Jumbo Travel.

Kalemegdan boxing night

Plemenitu veštinu u subotu naveče na Kelemegdanu promovisali su naši najbolji bokseri u okviru humanitarne manifestacije „Kalemegdan boxing night“.

Posetioci su bili u prilici da uživaju u dve glavne borbe večeri, jednoj u šest i drugoj u 12 rundi. U finišu ovog bokserskog spektakla održana borba između dva sjajna borca Srbije, najboljeg boksera naše zemlje Marka Nikolića i i fenomenalnog borca Bojana Radovića, u šest rundi u kojoj je Marko Nikolić odneo pobedu na poene.

Naš proslavljeni bokser Nenad Borovčanin bio je veoma zadovoljan nastupima naših boksera. On je pohvalio veliko interesovanje publike za onu manifestaciju, kao i da je organizacija manifestacije bila na vrhunskom nivou kakvu Beograd zaslužuje.

Treba naglasiti da Kalemegdan boxing night nije revijalno takmičenje. Svim akterima mečeva održanih u subotu doneće nove bodove za balkansku, evropsku, odnosno svetsku rang listu, tako da će svaki bokser imati priliku za napredak ka nekoj od prestižnih titula.


Humanitarna manifestacija

Manifestacija Kalemegdan boxing night ima i humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica ide za decu obolelu od raka.

Ovu grandioznu manifestaciju podržala je i vaša turistička agencija Jumbo Travel. Koristimo ovu priliku i da vam se zahvalimo za podršku našim borcima i za sredstva koja su tom prilikom prikupljena.

Kako je proteklo merenje boksera pred meč kao i spektakularni Kalemegdan boxing night, možete videti u našoj galeriji.

« 1 од 2 »