Vasilije Micić MVP Evrolige u poseti Jumbo Travel-u

Vasilije Micić je izabran za MVP igrača Evrolige. To je u sadašnjem formatu takmičenja pošlo za rukom samo Milošu Teodosiću i Nemanji Bjelici, a sada i Vasi.

 

Nismo mogli da pretpostavimo da će Vasilije poneti takvo laskavo priznanje, a on ga sigurno zaslužuje. Kako i sam kaže – iznenađen je ali je to rezultat truda i rada u proteklih 5 godina.

Posebno poslednje 3 sezone su ključne za Vasilija, odigrao ih je na vrhunskom nivou u Žalgirisu, a potom i u Anadolu Efesu. Ovo je ujedno i prva titula Anadolu Efesa u elitnom evropskom takmičenju.

Vasilije Micić je kao MVP igrač Turkish Airlines Euroleague takmičenja od generalnog sponzora, Turkish Airlines-a dobio i jedan milion milja koje može da iskoristi za kupovinu svojih avionskih karata u mreži te avio kompanije.

Vremeplov

Jumbo Travel je otvorio novu poslovnicu u Brankovoj ulici. Zamolili smo naše drage klijente iz KK Crvena Zvezda da za tu priliku pošalju nekoliko igrača da svečano otvore poslovnicu. Mi smo uvek bili podrška sportistima, a igrači i uprava su to znali da cene.

Stigli su sjajni momci: Marko Gudurić, Vasilije MicićNikola Rebić.

Košarkaši Crvene Zvezde posetili Jumbo Travel

 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama